TB To Last Spring

NL: Vandaag om 11:28 is de lente begonnen, maar daar was vrij weinig van de merken. Het regende en waaide zo hard dat het wel een teken leek, dat de natuur wilt aangeven er nog niet klaar voor te zijn. Persoonlijk ben ik er wel meer dan klaar voor! Ik ben de winterkleding zo zat, en de regen, kou, donkere dagen daar ben ik ook echt klaar mee. En ik zal vast niet de enige zijn. Dus om vandaag toch een beetje het lente gevoel op te brengen heb ik een collage gemaakt van mijn eigen foto's van de afgelopen lente. Dat de zon maar snel weer mag gaan schijnen!

ENG: Today at 11:28 spring-time has started here in The Netherlands. But didn't certainly didn't feel that way. It was super windy and raining so hard that it seemed like nature wanted to tell us that she is not ready for spring yet. Well I know I am! I'm so done with my winterclothes, with the cold, rain and dark days... And I'm probably not the only one. So to give today a little spring feeling after all, I made a collage of pictures that I took last spring. Let the sun shine!

Geen opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!