Latest Fashion Illustrations

NL: Het leek mij wel weer eens tijd om wat van mijn illustraties te laten zijn. Veel zwart wit tekeningen maak ik de laatste tijd. Ik hou van de details die je met potlood kan aanbrengen, dat gaat vaak met fineliner mis en met waterverf is dat al helemaal lastig. Bovendien vind ik zwart wit tekeningen er altijd heel stijlvol uitzien :) Ik ben benieuwd hoe lang deze 'hype' bij mij blijft hangen. Welke illustratie is jou favoriet? 

ENG: It's time to show some of my latest illustrations. I've been more into black and white illustrations lately. I love the details that you can create with a pencil, which often fails when I try it with fineliner and watercolors are no-go for details from the start. Also, in my eyes black and white illustrations always look very classy :) I wonder how long i'll be into the black and white style. Which illustration is your favourite?
Mulberry tas 
Job Cohen colbertje.
Eerste keer sinds een lange tijd dat ik een persoon tekende. Van de achterkant is het natuurlijk makkelijker maar toch vond ik het nog wel een uitdaging, voor ook het haar. 

The first time since verryyy long that I tried drawing a human. From behind it's obviously easier to draw a person but I still found it quite difficult to get the hair and shadows right. 
Nadat ik de tentoonstelling over Audrey Hepburn (by Givenchy) had gezien wilde ik graag een kleine ode tekenen aan deze stijlvolle vrouw. Ik tekende haar in de rol van Holly Golightly in Breakfast at Tiffany's. 

After I saw the AudreyxGivenchy exhibition I wanted to create a little tribute to this talented woman. I drew her in her Holly Golightly role from Breakfast at Tiffany's. 

Geen opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!