4 nieuwe halskettinkjes

 De chokerkettingen kende ik zelf vooral van de jaren 90, toen iedereen de zogenaamde tattoo-chokers droeg. Nu zie je ze weer overal en vooral onder bloggers en jongeren is deze ketting een ware hit. Zelf was ik er eigenlijk nooit zo'n fan van. Bij andere mensen vind ik het vaak leuk staan, maar het past niet bij mijn eigen stijl. Toen chokerketting.nl mij vroeg om samen te werken twijfelde ik in eerste instantie dan ook. Maar de webshop verkoopt leuke chokers, en de meeste zijn niet al te druk met grote bedels (wat ik persoonlijk wel zo mooi vind). Ik mocht 4 kettinkjes uitkiezen en koos voor de triangle choker in zilver, de string choker in zilver en gouden, en de  driehoek choker met steen en goud.
De bandjes voelen fijn aan op de huid en veroorzaken geen irritatie. Ze zijn wel wat stug waardoor het in het begin lastig kan zijn om ze goed om te doen.

De prijzen van de kettinkjes vind ik erg netjes, de meesten kosten zo'n 6 euro per stuk, en vanaf 10 euro krijg je gratis verzending. De kettinkjes vind ik vooral leuk bij outfits voor een festival of feest. Ben jij fan van de chokerkettingen? En welke is jou favoriet?


1 opmerking

  1. Ze zijn wel leuk zeg! Zeker wat anders dan de tattoochokers (waar ik er echt teveel van heb - oops)

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!