Peter Lindbergh & Good Food @ Rotterdam

Ahhh de dagen vliegen echt voorbij! Het is moeilijk om een goede balans te vinden tussen werk, bloggen en illustreren (en sporten en sociaal zijn en blablabla). Deze weken ben ik weer meer bezig met illustreren en misschien hebben ik komende week wel weer meer zin in bloggen. Lekker onvoorspelbaar haha! Gelukkig heb ik dit weekend goed kunnen besteden aan zowel mijn blog als illustraties.

Voor nu wil ik jullie graag een paar foto's laten zien van de Peter Lindbergh tentoonstelling waar ik 2 weekenden geleden naartoe ben geweest. Ik was precies op de laatste dag van de tentoonstelling in staat om naar Rotterdam te gaan omdat mijn vader daar zijn verjaardag vierde. Samen zijn we toen ook even langs de Kunsthal gegaan waar de foto's werden tentoongesteld. We dachten er wel even doorheen te lopen maar er hingen zoveel meer foto's dan verwacht! En ze waren allemaal ook echt mooi. Toch zijn de modellenfoto's mijn favoriet. Ik heb geprobeerd om ze vast te leggen maar het was best lastig met de weerspiegeling.

Aan het einde van de tentoonstelling liepen we door een gang met dit toffe kunstwerk. Het lijkt een orkaan van kratten. Hoe dichterbij we kwamen hoe gekker het werd, Leuk om te zien. 
We sloten de dag af bij Boca's. Dit restaurant serveert borrelhapjes als diner op planken zoals je hierboven kunt zien. Er is een vleesplank, een visplank, een vegaplank en een kaasplank in verschillende grotes, maar de gerechtjes zijn ook allemaal los te bestellen. Wij kozen voor de middelgrote visplank en de middelgrote vleesplank. Echt een leuk concept om zo het eten te delen. Het smaakte allemaal verrukkelijk! 


 Zijn jullie naar de tentoonstelling van Peter Lindbergh geweest? Zo ja, wat vonden jullie ervan? 

Geen opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!