CHANEL Le Vernis 522 Monochrome

 NL: Nagellak is naar mijn idee meer dan een make-up product. Het kan echt een outfit wat extra's geven en afmaken. Zo weinig make-up dat ik op mijn gezicht draag, zoveel aandacht besteed ik aan mijn nagels. Met goedkopere merken als Catrice en Essence neem ik geen genoegen meer. Sinds mijn 22ste verjaardag heb ik met mezelf afgesproken om minder nagellak te kopen en te investeren in echt goede merken die je nagels tijdens het dragen ook verzorgen. De Chanel 'La Base' is daar een goed voorbeeld van. Het is een ontzettend fijne basecoat dat je nagels beschermd en verzorgd. Ik ben er erg tevreden over. Soms draag ik ook voor een tijdje alleen de basecoat om mijn nagels te laten rusten. Nagellak is en blijft natuurlijk beschadigend voor je nagels.

Mijn favoriete nagellakmerk is Chanel en ik koop per seizoen 1 a 2 lakjes (ligt eraan hoe leuk de nieuwe collecties zijn). In januari kocht ik nr. 522 - Monochrome. Het is een kleur die je niet veel ziet en dat sprak natuurlijk extra aan. Voor de eerste maanden van 2017 was ik op zoek naar een frisse kleur, maar toch ook winterse kleur, en nr 522 is de perfecte vondst. Ik ben er verliefd op en draag hem nu vrijwel alleen maar <3 Wat is jou favoriete nagellak merk?

ENG: Nail polish is something more than just a make-up product for me. It can really gives that little extra to your outfit and finnishes it. I wear almost no make-up on my face, but for my nails I really take the time to care. I stopped wearing cheap nail polishes on my 22nd birthday when I got my first Chanel nail polish. From that moment on I decided to only invest in good brands that also protect my nails. The Chanel 'La Base' is a polish like that. I love it because it really protects and smooths your nails. Sometimes I wear only the base coat for a while to give my nails some rest. Whatever brand you use, nailpolish is and stays bad for your nails. 

My favourite brand is Chanel and I buy one or two new nail polishes per season. (Depends on how much I like the new collection haha). In january I bought nr. 522 - Monochrome. It's a color that you don't see very often and for the start of 2017 I thought it was a nice fresh color. I wear almost only this polish right now <3 Which nail polish brand is your favourite? 

Geen opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!