Nog Wat Laatste Foto's Van Rome

De dagen vliegen weer voorbij en ik merk dat ik weer in een dipje zit. Misschien komt het door de steeds donkerder wordende dagen, misschien komt het door dat het weer die tijd van de maand is ;) maar ik denk weer eens veel na over wat ik nou echt wil in het leven (dat klinkt diep haha). Waar het op neer komt is dat ik het werk dat ik nu doe leuk vind, maar het is nog niet wat ik echt zoek. Misschien dat ik toch nog een opleiding met mode wil gaan volgen, maar alle stress (voornamelijk geld-stress) dat daarbij komt kijken houdt me tegen om actie te ondernemen. Bovendien een nieuwe studie van 4 jaar.... is dat waar ik op zit te wachten? Ik weet gewoon even niet wat ik wil. Gelukkig begint straks de feestmaand weer en kan ik me gaan richten op kerst :D 

Voor nu nog even wat foto's van dat heerlijke weekend in Rome. Ik ben benieuwd waar mijn volgende stedentrip naar toegaat. Fijne zondag allemaal! 

2 opmerkingen

  1. Wauw mooie foto's! Ik ben helaas nog nooit in Rome geweest. Staat zeker op mijn bucketlist.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankje <3 ik kan het zeker aanraden! Het is een prachtige en tourist-vriendelijke stad

      Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!