Het vervolg op de 1e illustratie samenwerking


Na een succesvolle samenwerking in augustus werd besloten om deze nog een maand voort te zetten. In oktober (want in september was ik op reis) heb ik dus weer vier nieuwe illustraties gemaakt voor Van Den Assem 😁

>> Even snel tussendoor, blogger heeft nu emoties beschikbaar om in te voegen in artikelen! (zie werkbalk) Leukkkk en het werd tijd. <<

Een aantal dingetjes veranderde tijdens deze maand samenwerken met Van Den Assem. Zo heb ik niet alleen maar steeds één tas of schoen getekend, maar ook tweemaal een complete outfit. Erg leuk om te doen, want zo krijg je een beter idee van hoe je een schoen of tas kan combineren. Wat ook veranderde was mijn illustratie techniek. De waterverf tekeningen vallen in de smaak en daarom gebruikte ik in de periode van augustus tot halverwege oktober vrijwel geen andere technieken. Dankzij Van Den Assem ben ik weer wat meer met potlood gaan doen omdat zij graag meer afwisseling wilde zien 😅 En eigenlijk bevalt dat ook wel weer erg goed haha!
Ik merkte ook dat ik even balans moest vinden tussen mijn nieuwe baan en het illustreren, gelukkig werk ik vier dagen en heb ik doordeweeks dus een extra dag om te tekenen. Ik vond het een erg leuke ervaring om met Van Den Assem samen te werken en heb er veel van geleerd. Wie weet dat we in de toekomst wel weer samenwerken~
Welke illustratie is jou favoriet? 

Als je me volgt op Instagram (@fashionillustrationsbyme) dan heb je ongetwijfeld gemerkt dat ik de laatste weken wat minder tekeningen online heb gezet. Dit komt puur door het feit dat ik het lastig vind om mijn baan te combineren met sociaal leven, bloggen en tekenen. Er is gewoon teveel dat ik wil doen haha! Neem bijvoorbeeld dit weekend: ik ging naar de kunstlijn, lunchen met mijn vader, naar de film met mijn moeder, dineren met een vriendin, sporten, schoonmaken, Tussendoor kocht ik een winterjas en eigenlijk  wilde ik ook aan een bulletjournal beginnen 😆😅 Illustreren is er gewoon WEER bij ingeschoten...

Maja ik moet niet zeuren want het zijn allemaal leuke dingen en ik moet gewoon wat minder lang in bed luieren op vrije dagen haha. Hebben jullie ook zo'n last van tijdsnood als het op hobby's aankomt?

4 opmerkingen

 1. Oh wauw! Zo gaaf, je bent echt zo getalenteerd! Mijn favoriet is denk ik de jas!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er weer professioneel uit Eva. Ik vind die blouse erg bijzonder en goed gelukt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je moet echt vaker outfits tekenen ;)
  Ze zijn goed gelukt (de andere tekeningen ook hoor, maar dit is lekker afwisselend :D )

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!