December Bucketlist + Terugblik Herfst Bucketlist

November is voorbij gevlogen en december zal daarop geen uitzondering zijn. Voor mij is december een bijzondere maand dat zijn eigen bucketlist verdient. Daarmee is de herfst bucketlist afgesloten en vind ik het een goed idee om er even kort op terug te kijken:

(check!) 🍂Naar de bioscoop om 'Fantstic beasts and where to find them' te zien 
(check!) 🍂Nagels lakken in herfstkleuren
🍂Een pompoen cake bakken
(check!) 🍂Meer lezen, lekker op de bank onder een dekentje
(check!) 🍂Geurkaarsen kopen en branden
🍂 Veel herfstoutfit foto's maken
🍂Bezoek een tentoonstelling, bijvoorbeeld Marylin Monroe in Amsterdam
🍂Minstens 1x een herfst DIY maken
(check!) 🍂Zomerkleding in een koffer doen, en die koffer niet meer openmaken tot april 2017
(check!) 🍂Pumpkin spice latte van de Starbucks drinken
(check!) 🍂Een boswandeling maken als de bomen prachtige herfstkleuren hebben
(check!) 🍂Het sporten weer oppakken

Okee, op zich niet slecht al zeg ik het zelf haha! De pompoencake en DIY zijn typisch zo'n kwestie van wel willen maar geen tijd hebben... De vrije tijd die ik nu heb besteed ik voornamelijk aan tekenen en op dit moment bevalt mij dat goed :) Het bezoek aan de tentoonstelling is verplaatst naar december en het outfit foto's maken, tja... ik denk niet dat dat voorlopig gaat lukken. Buiten het feit dat het zo vroeg donker is, heb ik ook geen goeie camera en ik mis het outfit foto's maken ook niet echt op dit moment. Ik blog nu liever over andere dingen. Maar wie weet veranderd dat straks weer als het nieuwe jaar begint.

Anyway! Laten we eens naar mijn bucketlist voor december kijken. Ik heb het gevoel dat december een actievere blogmaand wordt. Er staan al wat leuke afspraken in mijn agenda waarvan ik weet dat ik er foto's ga maken :) Dus ik ga er vanuit dat het bloggen vanzelf weer toeneemt~

DECEMBER BUCKETLIST
⛄Aan een bulletjournal beginnen
⛄De Victoria's Secret Fashion Show kijken
⛄Cinnamon rols en kerstkoekjes bakken
⛄Een Kerstmarkt bezoeken
De Perron 9 3/4 Harry Potter pop-up winkel op Utrecht Centraal bezoeken
⛄Kerstinkopen doen voor onder de kerstboom
⛄Een advent kalender kopen, en netjes per dag 1 vakje openen
⛄Kerstkaarten maken
Minstens 1 Oliebol eten
⛄Afspreken met vriendinnen van de basisschool
⛄Sinterklaas vieren
⛄Naar de tentoonstelling van Hubert the Givency, to Audrey with love in Den Haag
Een kerstboom kopen en versieren
⛄Gluhwijn drinken
⛄All You Need Is Love kijken en Kerstliedjes zingen op kerstavond
⛄Mocht het gaan sneeuwen (pleasseeee), dan een mooie wandeling door de sneeuw makenStaan er dingen tussen die je zelf ook graag in december wilt ondernemen? 
Wat staat er verder op jou bucketlist voor de laatste maand van 2016? 

2 opmerkingen

 1. Naar de Harry Potter pop-up store moet sowieso wel gaan lukken;-) Ik ben er ook erg benieuwd naar! Een adventskalender wil ik ook heel graag, maar wil hem eigenlijk niet zelf kopen maar krijgen haha. Ik denk alleen niet dat dat gaat gebeuren:-p En een kerstmarkt bezoeken en gluhwein drinken wil ik ook! Het liefst in Duitsland.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha jeejj, kunnen we daar even kijken tijdens onze bloggersmeet :D
   Hmm ik denk dat ik ook geen advent zou krijgen van iemand, tenzij ik het specifiek zei :P Maar dan is de lol er weer vanaf. En kerstmarkten in Duitsland schijnen idd zo groot en leuk te zijn! Ik ben er nog nooit geweest, in Maastricht hadden we altijd een kleintje en ik ben een keer naar die in Valkenburg geweest~

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!