Een Stormachtig En Relaxt Weekend


Diner bij mama en René op vrijdag
Eindelijk weer de tijd om te tekenen
Home made sandwich <3 
Ik had het niet verwacht, maar de storm heeft ervoor gezorgd dat dit weekend zo ontzettend relaxt was. Ik had al vrijwel geen afspraken, maar dit weer is gewoon het perfecte excuus voor alles! Meestal heb ik namelijk wel de drang om even naar de stad te gaan of ergens te lunchen, want anders voelt het als een nutteloze dag. Het weer is echter zó slecht, dat ik me totaal niet schuldig voel dat ik gisteren niet naar buiten ben gegaan (behalve voor een drankje in de Roemer s'avonds met mijn nichtjes), en ook niet dat ik nu nog in mijn pyjama zit en de Pilates les heb overgeslagen. Vandaag mag de storm dus nog even goed doorzetten, als het dan morgen maar weer over is 😉want dan begint het normale leven weer. Mijn plannen voor de komende week: werk, woensdag naar Fantastic Beasts And Where To Find Them (can't wait!!), zaterdag naar de verjaardag van Maikel's opa en oma, en zondag misschien nog naar de Japan-markt in Amsterdam.

Wat zijn jullie plannen voor komende week? 

3 opmerkingen

 1. Die creme brulée mmmmm! Zo lekker en de juiste portie, niet te groot want het is zo'n zwaar dessert! Je illustraties blijven me verbazen, echt prachtig! Ik heb een vrij druk weekend gehad dus niet echt kunnen "genieten van de storm", maar eerder zorgen dat m'n auto niet wegvloog haha!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaa ik hou ook zo van creme brulee, als het echt goed is met een hard suiker laagje dan is het perfect <3 ohhh haha! ik hoop dat je auto er nog staat ;) en dat dit weekend relaxter voor je is

   Verwijderen
 2. Dankjee :) Als alle weekenden zo konden zijn... ;) haha! En handlettering is ook zo mooi vind ik.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!