Stilte Op De Blog

Zoals jullie waarschijnlijk al wel gemerkt hebben, is het de laatste tijd wat stil op mijn blog. Dit komt door twee dingen: 1) Stage, en 2) Ik wil teveel tegelijk.

Vooral stage speelt de laatste weken een grote rol. Ik loop nu zo'n 10 weken stage en ook al was het vanaf het begin al niet echt leuk, ik wist na stage nog prima energie op te brengen voor bloggen. Al snel merkte ik echter dat dagelijks bloggen er niet meer in zat, niet eens omdat ik geen energie had, maar omdat er gewoon niet zoveel dingen gebeurde om over te schrijven.

Dus besloot ik de dagen dat ik niet bezig was met bloggen te vullen met tekenen. Iets wat al snel mijn hart veroverde en een dagelijkse bezigheid werd. Althans, dat wilde ik graag. Maar in werkelijkheid ben ik er niet meer dan 3 avonden per week mee bezig. Ik wil namelijk ook tijd met mijn vriend doorbrengen, leuke dingen doen met vriendinnen, boeken lezen en sporten. Maar dat is gewoon teveel. Ondertussen voel ik me schuldig dat ik aan al deze dingen (naar mijn idee) te weinig tijd besteed. Elke avond maak ik de afweging; zal ik gaan tekenen? maar dan kan ik geen serie kijken met Maikel. Aan de andere kant, als ik wel serie ga kijken voel ik me weer lui en slecht doordat ik niet teken.

Die gevoelens, in combinatie met de gespannen en ongezellige sfeer op stage, slurpen al mijn energie op. Sinds ik ben begonnen met stage heb ik een blaasontsteking gehad en heb ik 2x met koorts in bed gelegen. Dat klinkt niet zo bijzonder, maar voor mij is dat in 10 weken echt veel. Normaal gezien ben ik namelijk NOOIT ziek.

Zo kan het niet langer, en dus kies ik ervoor om de komende 7 weken dat ik nog met stage bezig ben, de avonden te besteden zonder schuldgevoelens of zelf opgestelde verplichtingen. Dat betekend dat het de komende tijd nog even stil blijft op de blog. Er komen artikelen online wanneer er wat leuks is om over te bloggen en wanneer ik er zin in heb, en dat geldt ook voor het tekenen. Mijn Instagram account loopt erg goed, maar op dit moment zit ik gewoon niet zo lekker in mijn vel en gaat het rust nemen even voor :)

Met sporten ga ik na stage weer beginnen, lezen wil ik wel lekker blijven doen (vooral in de trein) en afspreken met vriendinnen en Maikel staan nu even op nummer 1. Waarom? Omdat ik er heel goed met hen over kan praten en het altijd zo gezellig is dat ik het gedoe even vergeet :) En dat is fijn!

Okee! Klaar met de drama! De komende 7 weken ga ik genieten van de vrije tijd die ik heb en me niet meer schuldig voelen over dingen :D

Het afstuderen is zo dichtbij! Let's do it! 

5 opmerkingen

 1. Ha Eva,

  wat jij hier beschrijft is voor mij ook de reden dat ik tijdelijk niet meer blog. Ik heb een drukke tijd achter de rug met stage en afstuderen, dus hierdoor ben ik er niet meer aan toe gekomen om nieuwe blogposts te schrijven. Wel goed te horen dat het goed met je gaat en hopelijk ga je snel weer schrijven :) XX Cynthia

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Cynthia! wat leuk om wat van je te horen :D Fijn om te weten dat het goed gaat en je het ook gewoon druk hebt~ ik hoop ook dat je snel weer gaat bloggen ^^ xx

   Verwijderen
 2. Het is niet fijn als je je zo voelt dus dan moet je voor jezelf kiezen. En de mensen om je heen zijn belangrijker dan alles wat online gebeurt. Vind ik dan, dus ik snap je keuze heel goed. Succes nog met je stage en hopelijk kom je er doorheen zonder al te veel spanningen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje Dalinka <3 ik ga nog even goed doorzetten en proberen zoveel mogelijk te genieten van de leuke dingen~

   Verwijderen
 3. Zo herkenbaar! Ik wil ook zoveel tegelijk, en vooral nu een beetje van de zon genieten.
  Doe gewoon rustig aan, bloggen is natuurlijk ook geen verplichting ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!