Een Super Gezellig Weekend

Wat een heerlijk weekend is dit zeg! Het is zo fijn om lieve, gezellige mensen om me heen te hebben en leuke dingen mee te doen :) Daar klaart mijn humeur meteen helemaal van op~

Ik had donderdagavond last van koorts en sinds vrijdagochtend ben ik bijna mijn stem kwijt :') maar gelukkig voelde ik me vrijdagavond weer wat beter toen Sophie naar Haarlem kwam om te blijven slapen.
1. Ik haalde Sophie op van het station en we besloten bij een crêperie in de stad wat te gaan eten. Ik koos voor een crêpe met walnoten, Nutella, banaan en slagroom <3 In de avond hebben we lekker gerelaxt met wijn, chips en Hollands Got Talent.
2. De volgende ochtend stonden we al weer vroeg naast ons bed, om 11 uur begon namelijk de Designer Vintage Sale in het Amstel Hotel en daar wilden we graag naar toe. Maar eerst even een koffie pauze op het station ;) Ik nam expres een ijskoffie in de hoop mijn stem terug te krijgen maar helaas heeft het niet geholpen, haha
3. Daar zijn we dan
4. Dit is niet zo'n goeie foto, maar er werden echt mooie designer stukken aangeboden van o.a. Prada, Chanel, LV ect. Ook al viel alles behoorlijk buiten ons budget, het was nog steeds erg leuk om eens rond te kijken. Van Sophie kreeg ik bovendien een heel lief cadeau, die zien jullie verderop.
1 + 2. Het Amstel Hotel is zo mooi van binnen. Doe mij maar zo'n kamer met kroonluchters in mijn toekomstige huis hihi~
3. Van al dat (window)shoppen krijg je honger, dus gingen we na het designer-event sushi eten op De Dam bij Kyoto Sushi.
4. Mijn groene thee zat in deze leuke mok. Sushi's met de Japanse kanji, uitspraak en de Engelse vertaling.
1. Het zonnetje scheen en het was gezellig druk in de stad :)
2. Aanwinsten van de dag. Bij het Designer Vintage event gaven ze gratis Vogue The Book (2015) en de Glamour van maart 2016 weg, nou daar zeggen we natuurlijk geen nee tegen ;) Zelf kocht ik bij de Urban Outfitters het Brooklyn Street Style (the no-rules guide to fashion) boek. Ik zat er al een tijdje op te azen en nu was hij afgeprijsd van 25 euro naar 5 euro!! Wat een geluk :D
3. Het cadeau dat ik van Sophie kreeg bij de Designer Vintage Sale, een prachtig rosé-goude ring met echte stenen <3 Zo lief !
4. In de avond ging ik samen met Indy lekker tv kijken en relaxen met een maskertje :)

 Vandaag lijkt echt weer voorbij te vliegen. Ik zit nog in mijn pyjama en het is al 14:00. Hierna ga ik mij aankleden en met Maikel even bij de bloemencorso kijken. Ik heb nog steeds een beetje het gevoel dat als ik vandaag niet nuttig zou besteden, aan bloggen en tekenen, dat het dan een verloren dag is. Toch ga ik proberen om alleen te tekenen als ik er straks echt zin in heb en niet omdat ik voel dat het moet. Deze blogpost is in ieder geval af en die heb ik met plezier geschreven ^^

Hoe is jullie weekend? Nog leuke dingen gedaan? 

1 opmerking

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!