Glamour Day Shopping Wishlist

Morgen is het weer zo ver! De National Glamour Day! Samen met mijn (ex)huisgenootje Celine ga ik naar Amsterdam om daar, hopelijk, wat leuke items voor de lente aan te schaffen. Bij zo'n shopdagje hoort natuurlijk een goede voorbereiding, dus vandaar deze wishlist. Tot nu toe helpen wishlists mij altijd om geen overbodige aankopen te doen aangezien ik van te voren al heb uitgezocht wat ik graag zou willen aanschaffen. De zoektocht op een zomerjas heb ik btw gestopt. Ik was helemaal vergeten dat ik afgelopen herfst een mooie waterval-jas had aangeschaft, die kan ik mooi voor een groot deel van de lente dragen. Als het te warm wordt voor die jas heb ik altijd nog een leren jack en een spijkerjasje ;)


parisian style

Zoals ik jullie al eerder vertelde wil ik dit seizoen van het French Wardrobe System mijn basics weer aanvullen. Ik heb mijn Pinterest eens goed bekeken en daar de items uitgehaald die steeds terug komen in de outfits die ik heb opgeslagen, die items heb ik opgeschreven en vervolgens in de webshops opgezocht. De Parijse stijl vind ik nog steeds geweldig en ik heb besloten om mijn kleding kast officieel Parisienne-proef te maken met basics die eindeloos gecombineerd kunnen worden ;) 

lente kriebels

De basics hebben de prioriteit bij het shoppen morgen, maar daarnaast zou ik eigenlijk ook nog graag wat kleur en print aan mijn kledingkast willen toevoegen, zoals een mooi blouseje of accessoires om een simpele outfit wat meer kracht te geven. En stiekem wil ik ook deze schoenen aanschaffen, maar eigenlijk heb ik al te veel schoenen haha, dus dat wordt afzien~

Gaan jullie morgen shoppen tijdens de Glamour Day? 

2 opmerkingen

  1. Inderdaad, een wishlist is heel handig om onnodige aankopen te voorkomen ^_^
    Maar nu ben ik wel heel benieuwd naar wat je allemaal geshopt hebt :D

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!