My Recent Fashion Drawings

Sinds ik ben begonnen met tekenen, probeer ik eigenlijk elke avond hier wel wat tijd aan te besteden. Desondanks voelt het niet als 'moeten', het is namelijk heerlijk ontspannend en elk goed resultaat geeft mij weer een kick. Vandaag wil ik een paar tekeningen met jullie delen die ik nog niet eerder op mijn blog heb laten zien. Mocht je ook mijn proces foto's willen volgen en up-to-date willen blijven dan kun je terecht op mijn Instagram.

 Ik vind het leuk om een simpel design wat meer flair te geven door een collage te maken :)

Dit weekend ben ik vooral bezig met de eerste deadlines van mijn stageverslag en onderzoeksopdracht. Dat loopt op zich wel goed :) Stage zelf loopt weer wat minder. Vrijdag had ik een gesprek met mijn stagebegeleider omdat ze mij in een e-mail verweet van te vroeg weg gaan, veel ziek zijn en weinig werk verrichten. Ik vind het persoonlijk fijner om zo'n e-mail te bespreken maar ze wilde geen discussie... lastig dus. Ik heb maar een mailtje naar school gestuurd want ondanks dat het nog maar 8 weken duurt, weet ik niet of ik het zo wel volhoudt.

Hoe is jullie weekend tot nu toe? :) 

3 opmerkingen

  1. ik had er al een aantal langs zien komen en ik vind ze zo pretty! vooral de eerste <3

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Those drawings look so pretty! You seriously have great skills and talent! I looooved the kitten wallets - too cute! :)

    www.callmemaddie.com

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!