Sunday's Moodboard #4

NL: Huh? Een Sunday's Moodboard op maandag? Jaa dat klopt :) Alhoewel ik netjes had ingepland om gisteren dit moodboard in elkaar te zetten, liep dat toch even anders. Mijn trein van Haarlem naar Amsterdam reed namelijk niet waardoor de reis uitliep. Hier had ik geen rekening mee gehouden. Maar ach, ik had nog steeds genoeg tijd om thuis rustig te koken en te bloggen voordat ik naar werk zou gaan. Echter kreeg ik om 3 uur de vraag of ik een uur eerder kon werken. Ik zeg vrijwel nooit nee tegen dit soort aanvragen (later kun je er immers profijt van hebben als je zelf eens vrij wilt), en dus haastte ik me naar huis om mijn werk spullen te pakken en vervolgens 10 minuten later weer naar werk te racen. Al met al was het een erg productieve dag, maar van het bloggen is dus niks meer gekomen haha! Daarom is dit moodboard dus een dagje later, maar beter laat dan niet toch ;) Hoe was jullie weekend? 

ENG: Huh? A Sunday's Moodboard on Monday? Yess that's right :) Even though I had planned to make this moodboard yesterday, it all went a little different than expected. My train had a delay so I would be home later than expected. But still no worries, because I had enough time to eat and blog before work. Unfortunately at 15:00 my boss contacted me to ask if I could start earlier as one of my colleagues was sick. I almost never say no to requests like this (later it can work out in your favour if you want a day off or start later youryelf), and so I rushed home to drop of my things. 10 minutes later I was on my way to work. It was a very productive day, but the whole moodboard project just fell in the water haha! That is why this moodboard came online on Monday, but hey, better late than never right ;) How was your weekend? 

Geen opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!