London In November!!

NL: Na een paar dagen twijfelen hakte ik gisteren definitief de knoop door; 20 november ga ik een weekend naar Londen!! Het idee ontstond al in augustus toen mijn vriendin Isabelle officieel was toegelaten aan een mode academie in Londen. 'Ik ga je sowieso opzoeken!' riep ik toen al. Zij zit daar nog voor 2 jaar dus echt haast was er niet, maar het idee van Londen in de herfst/winter haalde mij over om toch nu al te boeken. Vanaf 7 november wordt in Londen namelijk de kerstverlichting al aangesloten en tegen de tijd dat ik er ben schijnt alles al in kerstsfeer gehuld te zijn <3 Ik hou van die tijd van het jaar dus ik heb er echt ontzetten veel zin in! Wat we allemaal gaan doen dat weten we nog niet precies maar we gaan in ieder geval veel bijkletsen, lekker eten, genieten van de stad, een beetje winkelen enzovoorts. Ik ben van plan om een Londen bucketlist te maken maar daar is het nu nog een beetje te vroeg voor helaas haha! Zijn jullie al eens in Londen geweest en zo ja; heb je nog tips voor mij? :)

ENG: After thinking it over for a few days I finally decided; the 20th of November I'm going to London for a weekend!! The idea already excited in August when my friend Isabelle was officialy accepted at a fashion academy in London.  'I'm so going to visit you!' is what I said immediately. She will stay there for 2 years so there was no hurry, but the thought of London with Christmas lights and cozy evenings was so tempting that I decided to book ater all. From the 7th of November the first Christmas lights appear in London and when I'm there it will be even cozier <3 I love that time of the year so I'm very excited! What we are going to do is unsure yet but I think that it will mostly be a combination of chatting, good food, shopping and sightseeing. I plan on making a bucketlist for London but to post it now is a bit to early haha! Have you been to London and if yes; what should I do/visit? :)

Follow

5 opmerkingen

 1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt leuk, het lijkt me echt geweldig om London in kerstsferen te zien (of om er sowieso een keer heen te gaan)! Alvast veel plezier :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje Dinja :D Ik heb er ook super veel zin in! Ik zal er sowieso over bloggen ;)

   Verwijderen
 3. Ik ben gek op London! Tot nu toe ben ik alleen in het voorjaar er geweest, maar de herfst lijkt me ook zeer zeker mooi :D Alleen heb je dan meer kans op regen denk ik xD
  Heel veel plezier :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oehh jaa Londen in de lente lijkt mij ook mooi! Ik vrees ook voor regen maar ach dat hoort bij Londen , nietwaar ;) en dankje!

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!