Sundays Moodboard #3

NL: Whoeps, ik heb deze week iets minder geblogd dan ik had gehoopt en nu is het alweer tijd voor een nieuwe Sunday Moodboard. Naja, niks aan te doen ;) Komende 3 dagen heb ik meer tijd dus dan ga ik lekker vooruit werken aan mijn blog. Het voelt wel een beetje vreemd om van 4 dagen non-stop school/werk/slapen en eten, nu ineens 3 dagen rustig aan te kunnen doen. Erg vind ik het niet, want elke ochtend ging ik om 9 uur de deur uit en s'avonds kwam pas rond 00:00 uur thuis. Gisteren was ik dan ook echt moe, maar gelukkig heeft koffie me door de dag gesleept haha! 
Vandaag ga ik mijn kamer opruimen (want dat is echhttt nodig), koffie drinken met Sophie, bloggen, en nog wat dingetjes afmaken voor school. Wat zijn jullie plannen voor vandaag?

ENG: Whoops, this week I did not blog as much as I planned to and now it's already time for a new Sunday Moodboard. Luckily the coming 3 days I have more free time and I plan on scheduling some article for when it gets bussy again. It does feel weird after 4 days of non-stop work/school/eating/sleeping to now suddenly having 3 work-free days. Not that I mind haha, because every morning I left the house at 9:00 and came home around 00:00. So yesterday I was really tired, luckily there's coffee <3 
Today I'm planning on cleaning my room, having a coffee date with Sophie, blog, and finish some things for school. What are your plans for this Sunday? 
All pictures from Pinterest and Tumblr

Follow

11 opmerkingen

 1. Heerlijk zo'n moodbord! Zelf kan ik ze niet maken maar ik geniet er van om die van anderen te bekijken. Plannen van vandaag: outfitfoto's bewerken, bloggen, het uitstellen van huiswerk en er komen vrienden van mijn ouders eten. Fijne zondag!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje ! Ik denk dat als je maar genoeg plaatjes verzameld van Tumblr / Weheartit & Pinterest je ook wel zo'n moodboard kunt maken hoor ;) ik gebruik Picmonkey en dat is een heel fijn en makkelijk programma.

   Je plannen klinken als een goed bestede zondag :)

   Verwijderen
 2. Wat een prachtig moodboard zeg! Net zoals Anouk, kan ik daar ook echt van genieten, om er zo naar te kijken! Vandaag ga ik lekker rustig aan doen, een beetje bloggen & lekker uitrusten!
  Liefs Iep

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! zondagen zijn ook ideaal voor uitrusten, fijne plannen ^^

   Verwijderen
 3. Echt super leuk!! Ik wil ook weer wat vooruit schrijven voor mijn blog, de ideeën zijn er wel maar kom er steeds niet aan toe. Grr! x3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankkjee :D Jaaa ik heb dus precies hetzelfde probleem haha!

   Verwijderen
 4. Prachtige mooiboard en ik smolt bij het zien van dat schattige hondje!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh, wat een heerlijke moodboarden! De quote is ook super!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke moodboards, krijg nu zo'n zin in de herfst!X

  www.laurencemagaly.com

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!