Sunday's Food Date

NL: Zondag sprak ik met Sophie af om gezellig koffie te drinken en bij te kletsen. De koffie date, zoals we het voor ogen hadden, veranderde echter al snel in een 'lekker eten' date haha! We begonnen bij de Coffee Lovers en omdat we nog niet hadden geluncht bestelden we naast koffie ook allebei een sandwich. Na zo'n anderhalf uur gezellig gekletst te hebben besloten we om wat winkels te bezoeken. Bij Zara paste ik een super leuk jurkje, maar helaas was die te kort. Verder kon ik de perfecte grijze trui nog niet vinden dus uiteindelijk had ik niks gekocht. Dat vond ik echter niet erg want ik heb me wel wat kunnen oriënteren op de herfst collecties :) 

ENG:  On Sunday I had a coffee date with my friend Sophie. Well actualy we plannend on having a coffee date but it was more like a 'food' date haha! We started at Coffee Lovers and because we both did not have lunch yet we ordered, besides coffee, a sandwich. After some time of chatting and enjoying the food we decided to check out some stores. I saw such a cute dress at Zara but unfortunately it was to short. Besides that I could not find the perfect grey sweater so I ended up not buying anything. Not that I mind, because looking at all the clothes and trying things on is fun as well :)
NL: Van al dat winkelen kregen we weer trek en omdat we allebei geen zin hadden om te koken bleven we in de stad om wat te eten. Uiteindelijke eindigden we bij de Salad Bar. Echt een aanrader als je ooit in Maastricht bent. Voor een prima prijs kan je je eigen salade samenstellen en ze maken het vers voor je klaar. Daarnaast kan je ook sandwiches en yoghurt bestellen. 

ENG: We got hungry from all the shopping and because we both didn't feel like cooking we decided to eat outdoors. We ended up at the Salad Bar. I can really recommend this small restaurant/take away to everyone who visits Maastricht. For a good price you can make your own salad and all the ingredients are fresh. Besides that you can also order sandwiches and yoghurt. 
NL: Mmm ik hou van verse salades  <3 Zo bracht ik dus mijn zondag door. Van alle plannen die ik had om te bloggen, huiswerk te maken en op te ruimen is verder niks meer gekomen haha! Maar ach, op een zondag moet dat kunnen toch? ;) 

ENG: Mmmm, I love fresh salads <3 So that's how I spend my Sunday. I got nothing done of all the plans that I made for cleaning and making homework haha. But you know, isn't that what Sundays are for? ;)Follow

10 opmerkingen

 1. Ziet eruit als een gezellige zondag! En winkelen bij Bershka is nooit een straf haha, ik slaag daar altijd zo goed :) Die salade ziet er ook goed uit trouwens, ik ben nog nooit bij een Salad Bar geweest, maar dit ziet er zeker veelbelovend en gezond uit haha! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat was het ook zeker :) Ik kom eerlijk gezegd niet heel vaak bij de Bershka maar ze hebben er prima spiegels voor selfies hahaha. Ik kan een Salad Bar echt aanraden, het voelt als fastfood omdat je buiten de deur eet maar het is heel gezond ;)

   Verwijderen
 2. Ziet eruit als een gezellige dag en het eten ziet er super lekker uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo leuk allemaal! Ziet er super lekker uit!
  www.brunetteontrend.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ohh die sandwiches zien er zo goddelijk uit

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat waren ze ook haha! Bij de Coffee Lovers heb je zoveel lekkere opties voor lunch <3 Echt een aanrader om eens heen te gaan~

   Verwijderen
 5. omg wat een yummy eten! <3 en zoek je zo'n trui een beetje franse stijl? als je wat meer geld ervoor over hebt heeft tommy hilfiger hele mooie kasjmier truien en anders bij mango heb je er een met 5% kasjmier, die heb ik namelijk. kostte 26€ en in het pastelgrijs en lichtgrijs :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zoek een lekkere warme grijze trui met V-hals, hoeft niet per se van Cashmere te zijn maar ik ben best bereid om er wat meer geld voor neer te leggen. Een wollen trui is ook erg fijn. Ik had bij de mango gekeken maar ze hadden zoveel haha! Ik denk dat ik die van 5% cashmere wel gezien heb maar ik moet nog een keertje terug want ik had dit keer niet zo goed gekeken :P

   Verwijderen
 6. Ziet er gezellig uit! En de eerste foto: Yummm, jaloersmakend!! :P

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!