My Plans For December

Zoals ik jullie in de vorige post al vertelde is mijn december maand druk bezet met leuke dingen. Soms raak ik echter een beetje de draad kwijt. Wat staat er nou eigenlijk allemaal op de planning? Dus besloot ik om even een overzichtje te maken. 

English: As you could already read in my last post, the december month is going to be full of things to look forward to. But sometimes I forget what all the activities are that I have plannend. So I decided to make a little overview. 
Source
Het begin van december is voor mij voornamelijk gevuld met studeren. Op 1 december heb ik meteen een kanji toets en een week later op de 8e en 9e heb ik Japans spreken en schrijven. Hoe lastig ik het ook vind (hier in Japan) om te studeren, ik ga er toch hard voor proberen te werken. 

The beginning of december will mostly be about studying. On the 1st of december I have a big kanji test and one week later I'll have Japanese speaking and writing tests. Even though I find it very hard to concentrate here in Japan, I'll still try to do my best for these tests. 

Source
Wat er ook op de 9e plaats vind is de uitzending van de Victoria's Secret Fashion Show! Ik kijk er zo erg naar uit! De sneak previews die ik tot nu toe gezien heb vind ik prachtig en ik denk dat met de artiesten die komen, de show heel tof wordt. Ik moet alleen nog even bekijken hoe ik de show ga bekijken ivm het tijdsverschil, maar dat komt vast goed. 

On the 9th of december is the broadcast of the VS fashion show! I'm so looking forward to it. I already saw some sneak previews and I love it. I also think that with the artists that are coming it will be a great show. The only thing I still have to find out is how I'm going to watch the show with the time difference :P

Source
Op 19 december ga ik samen met 2 vriendinnen een weekendje naar Tokyo. Vorige keer dat ik naar Tokyo ging heb ik vooral veel dingen bekeken. Nu ga ik een vriendin die in Ikebukuro woont opzoeken, shoppen en genieten van de kerst illumination. Ik heb er zo'n zin in! 

On the 19th of december I'm going to Tokyo for a weekend. Last time I visited Tokyo it was all about sigthseeing. This time I'll go meet a friend in Ikubukuro, shop and enjoy the Christmas illumination.

Source
De dag nadat ik terug ben uit Tokyo staat er meteen een kerstfeest op de planning. Zelfde locatie als het Halloween feest, dus dat wordt veel kerst liedjes zingen tijdens karaoke haha! Dit is de eerste keer dat ik kerstmis vier zonder familie, ik vind het jammer maar ik ga er met vrienden wat leuks van proberen te maken en ik weet bijna zeker dat dat helemaal goed gaat komen :) 

The day after I come back from Tokyo there is a Christmas party! Same location as the Halloween party and same great people. I'm going to sing sooo many Christmas songs in the karaoke bar haha! This will be the first time to celebrate Christmas without my family. It's kinda sad but I'll make the most of it with friends and I'm sure that it will be great :) 

Source
Op 28 en 29 december ga ik voor het eerst in mijn leven op een ski-reisje. Ik kijk er ontzettend naar uit maar ik vind het ook een beetje eng. Ik heb nog nooit geskied en geen idee wat ik daarvan moet verwachten. Wat ik wel weet is dat de besneeuwde bergen om ons heen prachtig zullen zijn en de aprè-ski gezellig wordt! 
Voor oud en nieuw heb ik nog geen plannen maar ik denk dat ik samen met vrienden naar een vuurwerk show ga of dat we gewoon gezellig samen er een leuke avond van maken. We zullen zien. Eerst alle andere leuke activiteiten maar ondernemen ;) 

On the 28th and 29th I'm going on a ski-trip for the firt time in my life. I'm so excited but also a bit scared because I have know idea how to ski. But I know that the snow covered mountains will be amazing and the aprè-ski will be much fun! 
I don't really have plans for the 31st yet, but I think I'll celebrate it with friends and fireworks. We'll see.. first I'm going to enjoy all these other nice activities :) 
5 opmerkingen

 1. Wat een leuke plannen zeg! Erg leuk dat je zoveel gaat ondernemen! Ga je het land uit om te skiën of kan dat ook in Japan (ik heb geen idee namelijk haha). Geniet van de leuke dingen die komen gaan =)

  http://www.bloglovin.com/blog/13049789

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! gaat helemaal goed komen~ Vlak bij Matsumoto is een ski gebied en daar gaan we heen :) in Hokkaido kan je ook goed skiën :)

   Verwijderen
 2. Leuke plannen! Geniet ervan en studeer ze!

  (www.dailytalk.nl)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow! Wat ga jij allemaal leuke dingen doen!

  Japan staat ook nog hoog op mijn lijstje om te bezoeken.
  Bevalt het? Heb je grote cultuurverschillen ondervonden of valt dit allemaal wel mee?

  Een Japanse vriend van mij vertelde dat Japanse studenten tijden hun middelbare schoolperiode heel hard studeren maar tijdens de universiteit heel weinig doen. Was ik heel verbaasd over!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha jaa ik kijk er allemaal echt naar uit :D

   Ik merk wel duidelijke verschillen met Japan en Nederland jaa. Iedereen is hier heel beleefd en aardig maar soms vraag ik me af of dat wel echt gemeend is :P Ook is alles veel praktischer, zoals winkels die 24/7 open zijn, overal drink automaten ect.
   maar ik heb het zeker naar mijn zin hier! Japan is vooral een erg mooi land en je kan er lekker eten en leuk winkelen haha.

   Jaa klopt. Om namelijk toegelaten te worden tot een universiteit moet je op de middelbare school al examens maken. cijfers zijn dan nog heel belangrijk. Op mijn universiteit (hier in Matsumoto) merk je dat iedereen langzaam los komt. Mensen verven hun haren en dragen wat ze willen. Maar ze blijven nog steeds wel serieus over toetsen hoor ;) zie nog regelmatig mensen studeren.

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!