All I Need Is Sweaters & Party Dresses

December is ondanks alle drukte denk ik toch wel mijn favoriete maand van het jaar. Ook dit jaar weer is voor mij elk weekend volgeboekt met feestjes, reisjes, verjaardagen, noem maar op. Voor de feestjes heb ik gezocht naar leuke jurkjes, en voor de brakke dagen daarna en de reisjes heb ik mijn favoriete truien geselecteerd. Alles wat ik qua kleding in de December maand nodig heb zijn warme comfy truien en mooi uitgaans-jurkjes. Welk jurkje en trui vind jij het leukste? 

English: December is always the most busy month of the year but for me also the most fun month. This year as well, are all my weekends in this last month packed with parties, taveling, birthdays and much more. For those parties I selected some nice (affordable) dresses, and for the days after and traveling I selected some sweater I like. All I need in December are cute party dresses and comfy sweaters. Which dress and sweater do you like best? 


1 // 2 // 3 // 4 //5 //6

1 // 2 // 3 // 4 // 5
6 opmerkingen

 1. sweaters: Nummer 4 en Dresses nummer 2! Liefs, Roxanne/ Peachlife

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Reacties
  1. Dat laatste jurkje is van de H&M. Ik vind die ook het mooiste :D echt perfect voor oud jaars avond of kerst!

   Verwijderen
 3. Heerlijk hè die lekkere warme truien! Nummer 3 en 6 zijn mijn favorieten en van de jurkjes nummer 3 =)

  http://www.bloglovin.com/blog/13049789

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Trui nummer 4 en jurk nummer 5!

  (www.dailytalk.nl)

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!