Just A Quick Outfit


Denim blouse: H&M
Shirt: random store in Turkey
Jeans: Mexx
Boots: Van Haren

Even snel een outfit post voordat ik naar school ga. Ik twijfelde of ik deze outfit van gisteren online wilde zetten. De foto's zijn namelijk, doordat het zo hard waaide, niet heel scherp geworden. Er waren dus uiteindelijk maar 2 foto een beetje de moeite waard om hier te plaatsen, en dat zijn deze. Bovendien ik weet niet zeker of ik het contrast tussen de lichte bovenkant en donkere onderkant van de outfit wel zo mooi vind. Wat vinden jullie van deze outfit? haha! Daar ben ik benieuwd naar :) 

English: Just a quick outfit post before I'm going to school. I was in doubt whether I wanted to blog about this outfit from yesterday or not. Because of the strong wind, the photo's didn't turn out sharp. The only photos that I thought were worth posting were these ones haha. And I don't know if I'm such a fan of this light upper part and the dark lower part in this outfit. What do you think of this outfit? :)
Morgen zal ik meer vertellen over mijn reisje naar Kyoto dit weekend, fijne donderdag allemaal :)
Tomorrow I'll tell more about my trip to Kyoto this weekend, have a good Thursday everyone!

2 opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!