Moodboard op maandag


Zoals jullie weten verzamel ik al heel lang (sinds 2014) plaatjes op Tumblr en Pinterest. Ik vind het leuk om om de zoveel tijd te kijken wat ik allemaal heb verzameld en daar maak ik dan een collage van. Zo'n verzameling van plaatjes die op random momenten, verspreid over enkele weken, zijn opgeslagen geeft een goed beeld van hoe ik mij voel, wat mijn interesses zijn op dat moment en waar ik behoefte aan heb. Dat kan zorgen voor duidelijkheid en dat vind ik zo leuk hieraan. In de eerste 7 weken van 2023 heb ik bovenstaande plaatjes verzameld. Als je die goed bekijkt kun je er het volgende uit opmaken:

1. Bloemen komen meerdere malen terug: ik heb zin in de lente! De kriebels voor zonnig weer, hogere temperaturen en de natuur die weer in bloei komt. 💕

2. Koffie en lekkere lunch: uit lunchen gaan vind ik één van de leukste dingen om te doen. Leuker dan dineren haha. 

3. Zachte kleuren: ik denk niet dat dit met mijn garderobe te maken heeft (want ik heb ook een plaatje met een trui met groen en in de lente maken pastelkleuren in kleding mij juist blij), maar met het feit dat ik op zoek ben naar rust. Rust in mijn huis en in mijn hoofd. We zijn flink aan het opruimen thuis en elke keer als ik wat heb uitgezocht dan voel ik me weer wat lichter. Minder spullen, andere meubels met zachtere kleuren en een andere kleur op de muur kan al veel verschil maken denk ik :) 


4. Studeren/tekenen aan tafel: toen ik dit plaatje zag (derde van boven, rechts) vond ik dat meteen heel duidelijk weergeven hoe mijn vrije avonden doordeweeks er uit zien. Ik zit dan aan tafel met een leeslampje te werken aan mijn Japans of Koreaans, of ik ben aan het tekenen of een brief schrijven naar een penvriendin. Ik vind het heel rustgevend om die me-time te hebben en kan me er elke ochtend alweer op verheugen dat na werk te kunnen gaan doen haha. 

We gaan er weer een mooie week van maken! :)

1 opmerking

  1. Wat een mooie moodboard is het.
    Ik zelf verlang ook meer aan meer naar de Lente.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!