Life lately: BTS in Cinema, Street-art Rotterdam en ATEEZ concert

Op 29 januari gingen Maik en ik mijn mijn nichtje, neef en de aanhang uit eten bij Konomi. Dit is een wat chiquer Japans restaurant waar je een verrassingsmenu besteld en enkel doorgeeft wat je allergieën zijn en/of wat je echt niet lust. We kozen voor het 6 gangen menu en kregen zo veel lekkers! Van sashimi en sushi, tot Wagyu beef en dumplings. Het eten was heerlijk en het was ook gezellig om bij te kletsen :)
Knuffelen met Nori. In de ochtend wilt ze altijd op schoot zitten omdat ik dan yoghurt eet en dat vindt ze lekker. 

Met Charlot wandelen op het strand (wat mega koud was) en daarna lekker kibbeling eten in de auto haha!
Op vrijdag 3 februari na werk begon mijn weekje vakantie. Ik had er zo naar uitgekeken en trapte af met een tripje naar de bioscoop. Daar draaide namelijk speciaal die avond de herhaling van het Yet to Come concert van BTS. Het was heel leuk, mooi gefilmd, en ik heb weer nieuwe mensen leren kennen wat ook altijd gezellig is :)
Zaterdag 4 februari vierde papa zijn verjaardag. In de namiddag spraken we af in Geertruidenberg voor een borrel en daarna hebben we Chinees besteld. Het was echt lang geleden dat ik Chinees had gegeten. Het was natuurlijk weer veel te veel haha! Maar ook erg lekker! En het was een gezellige avond. 

Ik heb in mijn weekje vakantie veel gerelaxt (dat was ook de bedoeling) en voor mij is creatief bezig zijn een vorm van relaxen :) Ik probeer in mijn mini-journal het perfectionisme los te laten en gewoon lekker random te plakken, tekenen en schrijven waar ik op dat moment zin in heb. Ook als het niet echt bij elkaar past. Dat valt nog niet mee kan ik je vertellen hahaha!
Dinsdag 7 februari sprak ik met Sophie af in Rotterdam. Daar hebben we een wandeling gemaakt langs straten met street-art. Het was heerlijk weer, de zon scheen volop, en dat maakt een stad ook direct zoveel gezelliger! Tussendoor hebben we Japans geluncht bij Takumi, wat erg lekker was. We hebben die dag wel 14.000 stappen gezet. 
Vrijdag 10 februari was een bijzondere dag want toen ontmoette ik mijn penvriendin uit Oostenrijk: Verena. We schrijven sinds september 2021 en nu kwam zij voor een concert, waar we samen naartoe zijn gegaan, naar Nederland. Het was zo gek om elkaar in het echt te zien haha! Gelukkig kunnen we ook in het echt het goed met elkaar vinden. Die vrijdagavond zijn we samen naar het concert van ATEEZ in Amsterdam gegaan. Dat was zo ontzettend gaaf! 
In december 2022 was ik voor het eerst naar een concert gegaan en toen was ik alleen. Nu de tweede keer was ik met Verena en het was zo leuk om samen op de nummers te dansen en te zingen en tussen het optreden door te kletsen. Het concert was weer helemaal geweldig! De sfeer was zo goed, het optreden was heel goed verzorgd en wauw wat kunnen deze jongens goed zingen! Ik zou zo weer naar een concert van ATEEZ gaan en ik hoop dat er dit jaar nog meer Kpop bands naar Europa komen. 
Ergens aan de rechterkant op de eerste verdieping zitten wij haha!
Zaterdag 11 februari was mama jarig en zij vierde in de namiddag en avond haar verjaardag. Ze had samen met René een vegan driegangenmenu gekookt. Het was allemaal super lekker! Mijn favoriet was denk ik de zoete aardappel en een vulling van bonen, mais, vega kip, Mexicaanse kruiden, yoghurt en peterselie. Maar de vegan burger met groene salsa was ook heel erg lekker! Als toetje had ze chocolade bonbons gemaakt met een vulling van chocolatechip koekjes. Dat was ook heerlijk maar wel erg machtig, ik was direct misselijk toen ik het op had haha!
Zondag 12 februari sprak ik in Amsterdam weer af met Verena. Zij ging die avond weer naar Oostenrijk maar overdag had ze nog niks gepland. We hebben bij een pannenkoekenhuis gegeten en door de Jordaan gewandeld. De dag begon bewolkt maar de zon brak later door en dat maakte het leuk om door de kleine straatjes te wandelen. 

En toen zat mijn weekje vakantie er al weer op. Ondanks dat het maar een week was heb ik wel het gevoel dat ik echt LANG vrij ben geweest. Dit was echt een perfecte week met een goede balans tussen relaxen en leuke activiteiten. Gelukkig is deze werkweek rustig begonnen en ben ik na werk niet direct weer helemaal gesloopt. Ook is het zo fijn dat het nu langer licht is en ik de vogeltjes 's morgens hoort fluiten als ik Nori uitlaat. De lente komt eraan! Helemaal zin in!

Fijne avond allemaal Xxx

1 opmerking

  1. Wat leuke foto's zijn het..
    Haha ik ken dat, hier zit bink ( mijn fr Buldog) ook steeds bij me morgens.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!