De laatste week van februari

Op zaterdag 19 februari kregen we deze spiegel binnen. Voor kerst hadden we van papa en Nikkie een cadeaubon voor NordicNest gekregen en daarmee konden we een groot deel van deze spiegel betalen. We zijn er heel blij mee. De speelse vorm past goed bij ons huis :)
Inmiddels ben ik ongeveer een maand bezig met de Koreaanse cursus. We hebben nu het alfabet volledig gehad en ook de meeste regels die voor uitspraak van toepassing zijn. Vanaf volgende week gaan we beginnen met vocabulaire en handige zinnen. Daar kijk ik naar uit!

De envelop die ik versierde voor een penpal uit Duitsland. Ik vind het leuk dat ik hier ook mijn creativiteit in kwijt kan. Het duurt vaak wel lang voordat ik een brief af heb, maar dat schijnt er ook een beetje bij te horen want niemand vindt het erg :)
Afgelopen woensdag (23 februari) scheen weer de zon en gingen we in de pauze lekker wandelen. Het is zo fijn dat de zon nu weer wat vaker schijnt! Ik wordt er zelf helemaal vrolijk van en ik merk het aan iedereen in mijn omgeving ook. Je merkt ook dat de lente nu echt voor de deur staat doordat er overal bloemetjes naar boven komen. 
Vrijdag na werk gingen we met de secretaresses bij één van de notarissen eten. Zijn zoon had voor ons gekookt, zo leuk! Het eten was heerlijk en het was een gezellige avond.
Zaterdag was ik in Rotterdam. Daar ging ik naar een Bubble Tea tentje waar een klein Koreaans event was. Ik had nog maar één keer eerder Bubble Tea gedronken maar vind het erg lekker! Het event zelf stelde niet heel veel voor, maar je kreeg wat leuke goodies van BTS en ik heb er gezellig gekletst met wat meiden die ik nog niet kende. Ik ging vooral trots naar huis, omdat ik onbekenden durfde aan te spreken haha! ;) 

Nu is het begin van een nieuwe werkweek voor mij. Ik ben vandaag om 6:15 opgestaan om deze blogpost af te maken. Nu we richting de lente/zomer gaan wil ik proberen om elke dag voordat ik naar kantoor ga wat nuttigs te doen. Waarom voor werk? Nou, omdat ik na werk altijd als een zoutzak op de bank val en dan niks meer voor elkaar krijg (behalve serie kijken haha). Dat vind ik zonde. Ik ben sowieso meer een ochtendmens :) Dus kijken hoe het gaat om iedere ochtend iets te doen. Dat hoeft niet iets groots te zijn. Bijvoorbeeld een blogpost maken/beginnen (zoals vandaag), of aan een penpalbrief werken, of Koreaans leren, of misschien als het straks echt vroeg licht is dat ik dan zelfs in de ochtend een workout kan gaan doen. Maar goed, eerst maar kijken hoe het deze week verloopt ;) 
Fijne dinsdag allemaal! Xx

3 opmerkingen

 1. Prachtige spiegel, echt een blikvanger!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk zeg zo'n penpal in een ander land! Doet me denken aan een penvriendinnetje die ik vroeger had. Wij schreven elkaar ook brieven, maar toen deden we dat nog op ons mooie Diddle papier! Haha als ik daar nu over nadenk voel ik me echt oud XD

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke spiegel heb je gekocht, lijk op een stukje land.
  Heerlijke taart.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!