Bezoek aan het Bloesempark

Gisteren ben ik met Maikel naar het Bloesempark in het Amsterdamse Bos gegaan. Ik was hier één keer eerder geweest in 2016 en daarna had ik het steeds gemist. Maar dit jaar hield ik de ontwikkeling van de bloesems goed in de gaten en gisteren was een perfecte dag om het park te bezoeken. Het weer was heerlijk en de hemel strak blauw. Perfect voor mooie foto's en ik was niet de enige die er zo over dacht haha! Het was erg druk in het park maar ook erg gezellig. Veel mensen zaten met kleden op de grond onder de bloesems te picknicken. Zo leuk! Wij hadden wel wat bij ons om op te zitten maar geen eten of drinken en daar hadden we spijt van. Maar desondanks hebben we toch bijna een uur lekker gezeten en mensen gekeken. De sfeer was heel gemoedelijk en ontspannen. Echt genieten :)
Volgend jaar gaan we echt picknicken als het dan weer zulk mooi weer is. Dit keer hebben we in het centrum van Amstelveen Japans geluncht. Ook niet vervelend haha! 

Als je het bloesempark nog wilt bezoeken dan kan ik aanraden om dat de komende dagen voordat het gaat regenen te doen. Want als het eenmaal gaat regenen dan is het denk ik snel klaar met de bloesems. 
Fijne zondag allemaal! Xx

1 opmerking

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!