Concert in cinema, kersenbloesem en studeren

Op zaterdag 12 maart ging ik vroeg in de ochtend naar Utrecht. Daar ging ik namelijk naar de bioscoop waar het concert van de Koreaanse band BTS live werd uitgezonden. Waarom was ik zo vroeg? Nou, omdat het live werd uitgezonden begon het concert in de Nederlandse tijd al om 10:00 s' ochtends hahaha! Dat was dus wel even de knop omzetten, maar omdat het in de bioscoopzaal ook donker is had ik totaal niet het gevoel dat het ochtend was. 
Ik luister al een tijdje naar de muziek van BTS, maar door covid konden er in Europa geen concerten worden georganiseerd. Toen ik zag dat ze het concert in Seoul gingen uitzenden in de bioscopen kocht ik direct een ticket. Het leek me tof om op deze manier ze toch een soort van te zien optreden. En dat was het ook! Ook al moest iedereen blijven zitten, er hing echt een concert sfeer. Iedereen zong mee en dansten in hun stoel haha! 
Wat ik ook zo leuk vond was dat er mensen van alle leeftijden waren. Kinderen van 13/14 jaar, meiden van in de 20, oudere dames en ook een aantal jongens :) Het was enorm gezellig en ondanks dat ik alleen ging heb ik mij totaal niet alleen gevoeld. Ik had al snel aanspraak met de meiden die naast mij zaten en na het concert sprak ik nog af met Demi die ik via Instagram heb leren kennen. We hadden na het concert enorme trek en hebben bij Starbucks geluncht en nagepraat over het concert. Daarna zijn we naar de Mediamarkt gegaan en hebben allebei een album gekocht. Ik heb enorm gelachen en het heel erg naar mijn zin gehad. Dit was een live-uitzending, maar hopelijk kan ik ook dit jaar naar een echt concert gaan als BTS (hopelijk) naar Europa komt! Duimen :)
Helaas werd in de maandag na het concert verkouden en bleek ik corona te hebben :') Dus moest ik thuiswerken. Daar baalde ik eerst wel van want het is zo'n gedoe met mijn werkzaamheden om thuis te werken. Maar stiekem was het ook heel fijn om in de middag in het zonnetje te kunnen lunchen. Indy hield mij steeds gezelschap. 

Op vrijdag voelde ik mij gelukkig weer een stuk beter en begon ik na werk aan het huiswerk voor de Koreaanse les. Ik kan mij nu voorstellen, tot 10 tellen, ja en nee zeggen en zeggen dat ik iets 'niet' ben. Ik vind het echt leuk om de taal steeds wat beter te begrijpen. 
De zon gaf een zomerse sfeer in de woonkamer <3

Op zaterdag 19 maart was ik weer corona-vrij en heb ik met Charlotte afgesproken. We hebben een bezoek gebracht aan de outlet in de buurt van Amsterdam. Daar hebben we koffie gedronken en geshopt. Ik heb een aantal leuke dingen voor de lente gekocht :)
Happy me want de zon brengt zoveel vrolijkheid! 

Gisteren was het weer tijd voor de wekelijkse Koreaanse les. We hadden een stuk tekst gelezen en het is dan zo tof om de karakters te kunnen lezen en dan ook nog te begrijpen wat er staat haha! 
Vandaag ging ik weer naar kantoor. In de middag konden we even lekker naar buiten om te wandelen. Het was echt zulk lekker weer!!! We konden gewoon zonder jas naar buiten. Mega chill en morgen wordt het ook rond de 18 graden. Nu al zin om dan weer lekker te gaan wandelen in de pauze. 
De kersenbloesem begint nu ook te bloeien en dat blijft een prachtig gezicht <3 Ieder jaar weer maak ik tientallen foto's van alle mooie bomen die ik tegenkom. 

Fijne avond allemaal! Xx

Geen opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!