Mijn unieke op maat gemaakte flares

Al een tijdje hield ik het Instagram account van Pauline Ann is de gaten. Zij heeft samen met haar moeder een naai atelier genaamd Heartinhard waar ze flared broeken, vesten, baby mutsjes en nog meer soorten kledingstukken op maat maken. Ze halen zelf de stoffen van de markt, hebben persoonlijk contact met hun klanten en een deel van de opbrengst van ieder kledingstuk wordt gedoneerd aan stellen die in een IVF traject zitten. 

Dat een groot deel van de prijs wordt gedoneerd vind ik erg mooi. Pauline heeft namelijk zelf in het IVF traject gezeten. Zij had uiteindelijk niet het geluk om zelf een kindje te krijgen maar heeft van een draagmoeder een prachtig dochtertje gekregen. Ondanks dat IVF voor haar niet goed uitpakte zet ze zich nu toch in om andere stellen in dit traject bij te staan en dat vind ik echt heel stoer van haar. 

Voordat ik het verhaal van Pauline kende viel ik op de geweldige stoffen die ze gebruikt voor voornamelijk de flares. Hoe leuk is het dat je zelf een stof mag kiezen en dat er dan een broek op maat voor je wordt gemaakt! Toen ik wat meer geld had stuurde ik een bericht via Instagram, dat is de enige plek waar ze op dit moment bestellingen aannemen. Nadat je je maten en de gewenste stof hebt doorgegeven duurt het zo'n 6 tot 8 weken voordat je de broek ontvangt. 

Ik heb mijn broek afgelopen maandag binnen gekregen en ben er zo blij mee! De stof is onderdeel van de wintercollectie maar de print is lekker vrolijk en ook echt leuk voor de lente. Omdat de broek op maat is gemaakt zit hij echt heerlijk!
Wat ik ook leuk vind is dat ze ieder half jaar nieuwe stoffen aanbieden die geschikt zijn voor de lente/zomer of herfst/winter. Misschien dat ik van het voorjaar wel nog een broek bestel met een dunnere stof en weer een unieke print, maar dan moet ik wel eerst even wat geld aan de kant zetten 😋 Wat vinden jullie van mijn nieuwe broek?
De broek zat goed verpakt in een plastictas en daarin zat de broek ook nog eens in papier verpakt met een lieve boodschap erop. 
Dinsdag had ik de broek direct aan naar kantoor en ik kreeg allemaal complimentjes! Zo leuk!

2 opmerkingen

  1. Prachtige broek! En een heel mooi verhaal. Ik ga ook eens kijken.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!