Fridays Moodboard

In 2015 heb ik een tijd lang elke zondag een moodboard geplaatst met mooie plaatjes die ik verzamelde op Tumblr en Pinterest. Ik hou nog steeds van het maken van collages en mooie foto's kunnen mij echt inspireren en in een goed humeur brengen. Daarom dacht ik; laten we gewoon weer beginnen met het delen van moodboards, why not! Het enige verschil is dat deze op de vrijdag komen in plaats van de zondag. De reden daarvoor is dat het mooi uitkwam met het inplannen van de blogposts voor deze week. En daarnaast; wat is nou leuker dan het weekend te beginnen met een inspirerende collage! Dus bij deze de eerste! 
Er is iets van Chanel naar mij onderweg en ik heb zoveel zin om jullie er meer over te vertellen zodra het binnen is! 
En de tijd van blazers komt er weer aan, dit is ook een leuke manier op er eentje te dragen :)
We beginnen langzaam met de transitie naar de herfst, dat betekent dat bijna de lange jassen en truien weer uit de kast gehaald kunnen worden, maar toch vind ik het ook leuk om nog even in vrolijke zomerse kleuren rond te lopen. Waarschijnlijk omdat ik nog op vakantie ga. Dat zal een mooie afsluiting zijn van de zomer. 
Ik vind het heerlijk om te tijd te nemen voor koffie, of dat nou op het terras is of thuis. Door Corona ben ik echt het samenzijn en rustiger leven meer gaan waarderen. 
*foto's van Pinterest en Tumblr

3 opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!