Self Care Monday

 Sinds het begin van de Corona-uitbraak is er geen dag meer geweest dat ik alleen thuis was. Maikel werkt namelijk nog steeds thuis en in het weekend doen we ook veel samen. Wel gezellig hoor, maar soms heb ik gewoon behoefte aan even niemand om mij heen. Vandaag was dan eindelijk weer zo'n dag dat ik het huis helemaal voor mezelf had, en zo heb ik mijn tijd besteed:


🌼 S'ochtends stond er een sportles op de planning, maar daar had ik eigenlijk helemaal geen zin in. Dus besloot ik in plaats daarvan te gaan wandelen. Elswout is weer open en daar heb ik lekker een uur rondgedwaald. Het was heerlijk weer, niet te warm, en de natuur is nu zo mooi groen!
🌼 Na het wandelen stond er voor lunch spelt-pannenkoeken met rood fruit en gesmolten chocolade op het menu. Altijd goed.
 🌼Na de lunch schreef ik alvast een blogpost voor morgen en zocht outfit inspiratie voor deze zomer onder het genot van een kop koffie. 
🌼Geïnspireerd door de outfits op Pinterest besloot ik een deel van mijn kledingkast uit te zoeken en een aantal setjes te fotograferen waar ik op kan terugvallen als ik weer eens een kledingcrisis heb in de ochtend (hier komt nog een aparte post over online). 
🌼Door de koffie (denk ik) kreeg ik ineens een idee voor een nieuwe tekening. Het komt vaak voor dat die ideeën aan het einde van de middag of in de avond opkomen. En dan ook het liefste als ik geen tijd heb om te tekenen. Zo had ik nu, het was inmiddels rond 16:00, eigenlijk gepland om tot het avondeten op te ruimen en schoon te maken, maar vandaag liet ik het tekenen voorgaan. Fijn om weer even creatief bezig te zijn!
🌼Voor avondeten had ik lekker sushi besteld. Dat past nou perfect bij zo'n dag als vandaag. 
🌼Na het eten heb ik nog wel wat opgeruimd en nu schrijf ik deze blogpost. Hierna ga ik thee zetten en verder lezen in het boek: 'een van ons liegt'. Echt een goed boek, je wordt helemaal meegenomen in het verhaal! 

Dus zo zag mijn self-care dag eruit. Het was fijn om even echt rust om mij heen te hebben en ik heb het gevoel dat ik weer ben opgeladen voor de nieuwe werkweek (die voor mij altijd op de dinsdag begint). Wat doen jullie graag als jullie een self-care dag hebben? Tips zijn welkom!

2 opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!