Recente tekeningen


 Ik ben de laatste weken af en toe weer eens achter mijn schetsboek gekropen. Op dit moment teken ik alleen nog maar wanneer ik daar echt zin in heb en dat is fijn. Mijn illustratie-Instagram staat daarom al een tijdje op een laag pitje en ik verlies er volgers door, maar het tekenen is voor mijn op deze manier in ieder geval een stuk leuker.


Bovenstaande tekening maakte ik aan de hand van de uitverkoop bij de Bijenkorf een paar weken geleden (ik weet eigenlijk niet of die nog steeds loopt, zou kunnen). Bruine tasjes vind ik zo leuk voor de zomer. Ik weet niet waarom, maar ze hebben een zonnige vibe. Vooral de rieten tassen.
 Enkele dagen later tekende ik deze schoen van MiuMiu na. Hoe leuk is die!? Als hij niet zo'n beetje evenveel als mijn maandsalaris zou kosten dan had ik hem gekocht šŸ˜‰
 Ik had zin om een vrolijke look te tekenen en koos verschillende kledingstukken van de Net-a-Poter website. Nadat ik alle stukken los had getekend scande ik ze in en zette ze in paint bij elkaar. Daarna voegde ik nog een leuk achtergrond kleurtje toe en tadaa!
De creatie van vorige week zijn deze zonnebrillen. De bovenste van ChloĆ© vind ik zelf het leukste. Die heeft echt zo'n heerlijke 70s vibe. Omdat ik de zonnebrillen alleen onder elkaar saai vond tekende ik wat bloemetjes erbij maakte de achtergrond groen. 

Welke illustratie vind jij het leukste?
Wil je up-to-date blijven met mijn illustraties, dan kun je mij HIER volgen!

6 opmerkingen

 1. Oeeh die zonnebrillen zijn echt heel goed gelukt zeg! Als ik een zonnebril zou tekenen wordt het zo'n simpel doodle'tje :')

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. haha dankje! Het kost ook wel wat tijd hoor, ben er zo 2 a 3 uur mee bezig ;)

   Verwijderen
 2. Hele mooie tekeningen. De tasjes vind ik erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super mooie tekeningen. Ik zelf vind tekenen leuk, maar ook alleen als ik zelf der zin in heb. Ik weet hoe het is om volgers in eens niet meer te hebben als je niks meer post.

  https://instagram.com/ontdekkingshome?igshid=1e9u6drmj9e3f

  Hier kan je mijn tekening op vinden ��

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk die tekening die je hebt gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!