Pinksterweekend Snaps


 Hee allemaal! Ik hoop dat jullie nog lekker aan het genieten zijn van de laatste uurtjes van dit lange Pinksterweekend. Wat hebben we toch een geluk met dit zomerse weer!
Op zaterdag zijn Maikel en ik met de bus naar Amsterdam gereisd, waar we bijna de hele dag gewandeld hebben. In totaal 20.000 stappen! Met zo weinig toeristen kunnen we echt wel genieten van Amsterdam. Lekker wandelen door het Vondelpark richting het centrum en daarna langs de grachten dwalen.

 Met al dat wandelen hadden we een ijsje wel verdient. Ik kende de zaak Ijscuypje niet, maar ze hebben super lekker ijs! Ik nam de smaak mango en Maikel had aardbeien-cheesecake. Die was ZO goed! Ik wil echt nog eens terug om ook die smaak te nemen haha.

De foto rechts plaatste ik in mijn stories op Instagram en vroeg mensen te raden waar hij was gemaakt. De opties waren: de Veluwe, Overveen, Amsterdam en Haarlem. De meeste mensen dachten dat we een wandeling maakte op de Veluwe, terwijl we dus in het Vondelpark rondliepen haha! Je kunt je bijna niet voorstellen dat zulk soort natuur midden in het centrum van Amsterdam te vinden is.
 We zijn zo blij met onze tuin! In de namiddag liggen we vaak lekker met onze handdoeken in het gras. Indy vindt dat ook erg gezellig, vooral als er eten is 😅
Gisteren kwamen mama, René, Joost en Sam bij ons barbecueën. We zaten gezellig onder de veranda en hebben heerlijk gegeten.   

Vandaag is een rustig dagje. Rond 12:00 heb ik met Charlotte geluncht bij haar in de tuin, maar de zon verdween al snel achter de wolken dus was ik rond half 3 weer thuis. Daarom had ik tijd om de look die je op de foto ziet te tekenen en nu te bloggen :) Ik denk dat we vanavond weer een aflevering van TokiDoki gaan kijken, die serie van Paulien Cornelissen over Japan. En morgen begint dan weer een nieuwe werkweek. Fijne avond allemaal! Xx

2 opmerkingen

  1. Het ziet er heel gezellig uit allemaal. Bijna bizar dat die foto uit het Vondelpark is. Het is voor mij zo lang geleden dat ik daar ben geweest.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha ja bijzonder he! Zoveel mooi groen in het midden van zo'n drukke stad! Echt een aanrader om er weer eens heen te gaan :)

      Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!