OUTFIT | Colorful Leopard

 (English below) Alweer een tijdje geleden kocht ik deze jurk van My-Jewellery. Ik had tot nu toe altijd alleen sieraden van dit merk maar hield al een tijdje ook de webshop in de gaten qua kleding. De laatste maanden hebben ze zoveel leuke dingen toegevoegd!

Toen Maikel en ik eind september een dagje in Amsterdam waren liepen we toevallig langs de winkel van My-Jewellery. Ik kon het niet laten om even binnen te kijken en meteen ook wat kleding te passen. Deze jurk had direct mijn aandacht en hij zit als gegoten. Die kon ik niet laten hangen. Het is nu al mijn favoriete jurk van deze herfst/winter! Wat vinden jullie van mijn nieuwe aanwinst?

English: A little while ago I bought this dress from My-Jewellery. I had bought jewellery from this brand before but had been checking the webshop for clothes as well lately. They added so much nice things! When my boyfriend and I were in Amsterdam at the end of September we walked past the actual store of My-Jewellery by incident. Of course I had to go inside and try on some of the clothes they sell. This dress caught my eye immediately ad it fits so well. I had to buy it! It's my favourite dress now for this Autumn/Winter. What do you think of my new purchase?

Mocht je deze jurk zelf ook willen bestellen dan kan dat via deze link.

4 opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!