Sri Lanka, here we come!

(English below) Eindelijk is het dan zover! Na maanden wachten gaat het nu echt gebeuren; samen met Maikel ga ik op reis naar Sri Lanka. In mei kreeg ik vanuit werk het aanbod om naar Sri Lanka te gaan. Een studiereis van twee weken zodat ik daarna op basis van eigen ervaringen het product kan verkopen: reizen op maat naar Sri Lanka. Ik twijfelde enorm of  ik wel wilde gaan, want ik ben nog nooit naar een land als Sri Lanka geweest en zie mezelf er ook echt niet rondreizen. Maar daar gaat snel verandering in komen want morgenochtend vliegen we al! Ik vind het enorm spannend, ben best nerveus, maar ook erg benieuwd en heel blij dat Maikel mee gaat. Zoals ik al zei kan ik me echt nog geen voorstelling van deze reis maken. Als ik terug ben in december zal ik zeker bloggen over mijn ervaringen! Nu moet ik nog snel de laatste dingen inpakken en gaan zijn we er klaar voor. Spannnennddddd!

English: Finaly the day is here! After months of waiting it's now finally going to happend: my trip to Sri Lanka together with my boyfriend. In May I got the offer from my work to make a two-week trip in Sri Lanka. This way I will get to know the country and after the trip I can advise travellers which route to take in Sri Lanka based on my own experiences. I really doubted wether I would go or not. I've never been to a country like Sri Lanka before and frankly I don't see myself walking around there either... But tomorrow that will change because our flight leaves in the early morning. I'm excited, nerveus and curious at the same time, and also so happy that my boyfriend is comine with me! Like I said; I really don't know what to expect from this trip! When I'm in December I'll write about my experiences for sure. Now I'm going to pack the last things and then we're ready. 11 hours until take- off! Ahhhh!
Als je mijn Sri Lanka avonturen wilt volgen dan kan dat ook op mijn Instagram: Mymerrymorning

3 opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!