Recent favourites

(English below
Film: Clueless. Afgelopen vrijdag had ik een avondje voor mezelf en toen besloot ik Clueless te kijken. Deze film zag ik al vaak voorbij komen op Netflix maar ik had hem nog nooit gezien. Ik wist niet wat ik kon verwachten omdat het al best oud is maar ik heb echt genoten. Vooral de outfits van Sher vind ik echt op!

Boek: Instaproof. Ik heb hier al zoveel tips uitgehaald voor het gebruik van Instagram en het is ook echt een mooi boek om in te bladeren. Daarnaast heb ik ook het boek Zwaar Verliefd net uit. De film moet ik nog zien maar het boek vond ik in ieder geval erg leuk!

Geshopt: Bij My-Jewellery heb ik zo'n leuk jurkje gekocht! Ik zal binnenkort outfit foto's maken en in de tussentijd kunnen jullie hier zien welk jurkje het is. 


Movie: Last Friday I had a me-time night and I decided to watch Clueless. I had never seen the movie before and since it's kind of old I wasn't sure what to expect... but I really liked it! Especially Sher her outfits. 

Book: Instaproof. It's a Dutch book about Instagram with tips and tricks. I already learned so much from it and it's also visually very beautiful.

Purchase: I bought the cutest dress from a store called My-Jewellery. I'll make outfit photo's soon but in the meantime you can see here what it looks like. 
Maaltijd: In Leiden had ik voor lunch een salade met gerookte zalm, avocado, edamame bonen, brood en nog meer lekkere dingen. Ik bestel normaal gezien nooit een salade voor lunch, maar deze was echt heerlijk!

Waar ik blij van werd: Dat het weer nog even zo zomers werd en Maikel en ik daarom afgelopen zaterdag lekker door Amsterdam en het Vondelpark hebben gewandeld. Een dagje samen hebben we niet vaak en dat maakte dit extra leuk. 

Guilty pleasure: De Roelvinkjes. Ja erg he!? Haha! Ik vind het zo vermakelijk en relaxt om naar te kijken. Straks om half 9 is er ook weer een aflevering. 
-----
Meal: When I visited Leiden city I had a salad with smoked salmon, avocado, Edamame beans, bread and other delicious ingredients. I normally never order a salad for lunch, but it was amazing!

What made me happy: That the weather was so great and Maikel and I got to spend a day together in Amsterdam. On weekdays we don't have much time together so that made it extra nice. 

Guilty Pleasure: A Dutch reality series that follows a Dutch famous family in their daily lives. A bit like Keeping up with the Kardasians, but more fun ;) 
Workout: Ik volg sinds twee weken Youtube video's van Sanne Vander die workouts voordoet van de Victoria's Secret angels. Ze maakt regelmatig nieuwe video's en ze zijn allemaal wel afwisselend dus dat is leuk. Ook heb ik een goede buikspier workout ontdekt van Alexis Ren. 

Muziek: De afspeellijst van Spotify die ik op dit moment het meeste draai is Jeugdsentiment. Al die nummers van vroeger zijn zo leuk en nostalgisch om naar te luisteren. Denk aan nummers van Justin Timberlake en Akon enzo. 

Snack: Kaneelbroodjes zijn op dit moment mijn favoriete snack. Vooral die van de Starbucks en dan in combinatie met een Latte Macchiato 💓 Echt hemels.
---
Workout: Since two weeks I follow the youtube videos's from Sanne Vander. She demonstrates workouts from the Victoria's Secret Angels and uploads very often. I also found a ab workout from Alexis Ren that works really well. 

Music: Recently I have been listening to a Spotify list with all sorts of songs from my childhood. It's so much fun and so nostalgic to listen to. Think of songs from Justin Timberlake and Akon and such. 

Snack: Cinnamon buns from Starbucks are my favourites at the moment. Combined with a hot Latte Macchiato it's just amazing💓 

Have a nice evening everyone! 

2 opmerkingen

  1. Mooie favorieten. Clueless heb ik nog in de bios gezien :) geweldige film.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Aah jum! Love kaneelbroodjes!!! En oeh dat overslag jurkje is leuk!!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!