Two outfits with my favourite checked pants

(English below)Vorig jaar rond deze tijd kocht ik op de Ijhallen markt deze geruite broek en het is één van mijn allerbeste aankopen. Ik hou van de retro stijl die de broek aan een outfit geeft. Vandaag deel ik met jullie twee outfits waarin ik deze broek combineerde. Beide zijn geschikt voor de herfst, al droeg ik ze ook al afgelopen lente. Welke van de twee outfits is jou favoriet?

(English) Around this time last year I bought these checked pants at a clothing market and it has been one of my favourite pieces ever since. I love the retro vibe that it gives to an outfit. Today I share two outfits with you that contain these pants. Both outfits are suited for Autumn, although I also wore them last Spring. Which outfit do you like best? 

OUTFIT 1
Blouse: New Look
Pants: Monki (second hand)
Shoes: River Island (second hand) 


OUTFIT 2
Blouse: H&M
Shirt: Asos
Pants: Monki (second hand)
Shoes: River Island (second hand)

4 opmerkingen

 1. Outfit 1 :) mooi het contrast tussen lichte en donkere kleuren.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ja de blouse en bruine schoentjes maakt het net wat luchtiger he :)

   Verwijderen
 2. Ik vind ze allebei echt super leuk!! Die broek is zo leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!