Wearing my new loafers

 Mijn laatste aankoop zijn deze toffe loafers die ik vond op United Wardrobe (UW). Zijn jullie al bekend met deze website? Het is eigenlijk een soort Marktplaats, maar dan alleen voor kleding, schoenen en accessoires. Sinds ik het heb ontdekt ben ik verslaafd geraakt aan het scrollen door de eindeloze pagina's aan kleding. Het leuke aan UW is dat er veel jongeren op zitten die mooie, redelijk nieuwe kleding verkopen, en vaak ook voor een leuke prijs. Wat vooral erg fijn is aan UW is dat de koper eerst moet betalen om een product te reserveren en de verkoper verplicht is het product binnen 5 werkdagen op te sturen. Zodra het pakketje op de bus is kun je dit op de website aangeven, zodat de koper en UW ervan op de hoogte zijn. De koper geeft na ontvangst ook weer aan dat het pakket binnen is en dan krijgt de verkoper van UW zijn geld. Geen gedoe dus met onderling emailen en hopen dat het geld wordt overgemaakt (zoals bij Marktplaats). Zelf verkoop ik ook een aantal kledingstukken, mochten jullie interesse hebben dan is dit mijn account.

Een week geleden kwam ik deze loafers dus tegen en besloot ik ze als cadeautje voor mezelf te kopen 😋 Ze zijn echt mooi klassiek en tijdloos. Perfect om simpele outfits wat extra's te geven en ze doen me denken aan iets wat een Parisienne zou dragen. Het enige wat jammer is, is dat ik direct na het dragen dikke blaren op mijn enkels had. Hopelijk is het gewoon een kwestie van inlopen.

Wat vinden jullie van mijn nieuwste aanwinst? 
Heb jij ook een account op United Wardrobe? Laten we elkaar volgen!

4 opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!