Hello August! Breng je ons nog wat zomerse dagen?

 Oh augustus, breng ons alsjeblieft nog wat mooie zomerse dagen. Die ene heerlijke zomerse week in Zeeland was te weinig. Mijn lichaam is nog niet volledig opgeladen met zonnestralen om de herfst en winter te kunnen overbruggen. Laat het nog maar een aantal dagen 30 graden zijn, zodat we allemaal nog even kunnen genieten van het strand, Italiaans ijs, zwoele nachten, korte broeken, chillen in het park, de bbq, open lucht zwembaden, teenslippers, de zee, strandtassen en badlakens vol zand, festivals, kamperen, de geur van Aftersun, bikini's en frisse zomerse salades. Deal?

4 opmerkingen

 1. mooie foto's! Ik hoop ook echt dat er nog wat zomerse dagen komen. Van dit weer word ik een beetje treurig..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ik had het gezien :( veel regen en onder de 20 graden, zo jammer. Maar misschien dat we dan een mooie nazomer krijgen

   Verwijderen
 2. Ik ben ook echt toe aan nog wat mooie dagen.. Toen het mooi weer was was ik voornamelijk nog bezig met school helaas. Mooie foto's

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik denk dat iedereen nog wel toe is aan wat mooie zomerse dagen. Het zijn er gewoon te weinig geweest ;) En ah dat is balen dat je toen amper hebt kunnen genieten van het weer.

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!