#12 - Chillen op het strand en verse aardbeien


 Het lijkt wel alsof de weken steeds sneller gaan. Het is bijna niet meer bij te houden en dat merk ik vooral ook aan deze weekoverzichten. Ook nu heb ik weer geen foto's van de donderdag en vrijdag, die dagen zijn gewoon opgegaan in het niets. Ik weet wel een beetje hoe het komt, want op de dagen dat ik naar kantoor moet hoop ik namelijk telkens dat de tijd snel gaat zodat ik thuis weer leuke dingen kan doen. Maar nu gaat het me toch echt een beetje TE hard. Even een standje terug met de snelheid aub. Anders houdt ik het straks echt niet meer bij. Op Pinterest kwam ik vanmorgen zo'n mooie quote tegen: 'Je kunt alleen tijd verspillen, als je vergeet ervan te genieten'. Dat vind ik een mooie om te onthouden voor de komende tijd. Even niet meer rennen, maar stilstaan en genieten van het moment💙

 1. Maandag droeg ik mijn nieuwe broek en sandalen (betere foto's binnenkort in een outfit post). Zo heerlijk om in de opkomende zon van het station naar werk te wandelen. 
2. Het was zo ontzettend warm op kantoor dat mijn collega Sissy en ik in de middag besloten een ijsje te halen. Het was wel lekker maar ik ben toch meer fan van de bakjes. 
Woensdag was ik lekker vrij (blijft toch genieten!) en sprak ik met Charlotte en Julia af om naar het strand te gaan. Het was 30 graden, maar dat weerhield me er niet van om te gaan fietsen. Ik zit zoveel stil achter de computer de laatste tijd dat even fietsen echt heerlijk was. 
 We hebben gezellig gekletst, fruit gegeten, gebruind en we sloten de middag af met een Mojito bij strandtent Rapa Nui. Wat een perfecte dag was dit 🌞🌞😎
 Zaterdag was het lang niet meer zulk mooi weer als woensdag. Met Maikel reed ik naar Beinsdorp om bij mijn moeder in de tuin aardbeien te plukken. Je merkt dan direct zoveel verschil met de aardbeien uit de winkel. Niet alleen zijn de wilde aardbeien veel kleiner, de smaak is ook veel intenser en lekkerder!
We sloten de zaterdag af met het maken van Spring Rolls. Ik wilde dit al heel lang een keer maken en nu leek me het goede moment. Het plakkerige rijstvel was wel even apart, maar verder echt lekker met chilisaus en sojasaus. Dat gaan we vaker maken 👍

Oke dat was het weer voor het weekverslag. Ik hoop dat deze week wat minder snel gaat, al is de maandag nu alweer bijna voorbij... Komend weekend ga ik trouwens naar het Indian Summer Festival. Zijn er nog meer mensen die daar heen gaan?? 

Fijne avond allemaal!

Geen opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!