#11 - Strandwandelingen & veel uit eten

(...Ik heb eventjes zin om alleen in het Nederlands te schrijven, dus bij dezešŸ˜‰) Dit weekoverzicht is wat langer dan normaal want het is een samenvatting van twee weken. De week na Pinksteren gebeurde er zo weinig dat ik het toen niet echt het nut van een weekoverzicht zag, maar deze week is er wel weer veel gebeurd dus dat is leuk om met jullie te delen. Laten we beginnen!

 Maandag, 2e Pinksterdag, zat ik nog Maikel en zijn familie in een huisje bij Duinrell. Bij het strand van Wassenaar hebben we toen een heerlijke strandwandeling gemaakt. Nog even lekker uitwaaien voordat het serieuze leven weer van start ging. 
 Woensdag had ik overdag weer lekker vrij en ging ik aan de slag met illustreren. Door de reis naar New York en het weekendje in Duinrell was het weer hoog tijd om wat nieuw werk te maken. In de avond ging ik gezellig met papa en Joost wat drinken in cafĆ© de Linde. 
 Die zaterdag ging iedereen die ik kende naar het Veerplas festival. Helaas hadden Joost en ik al een verjaardag gepland en dus bezochten we in plaats van het festival de Bunkerdag in Noordwijk aan Zee. Bij de verjaardag zat ook een heel buffet na het bezoek aan de bunkers. Ik moet zeggen dat het best interessant was om te zien hoe zo'n bunker vanbinnen eruit ziet. 
 Zondag was een rustig dagje. Het was heerlijk weer tot in de avond, toen begon het door de zon heen ineens keihard te regenen. Daardoor kwam er een mooie regenboog, leuk om te zien!
 Toen was het alweer tijd voor een nieuwe week, en wel een week met ontzettend veel lekker eten. Het begon op dinsdag toen we na werk met de collega's uit eten gingen bij RuiseƱor in Den Haag. Wat een leuk restaurant is dat! Ik heb nog niet eerder zulk mooi opgemaakte gerechten gezien. De basis van de gerechten is Mexicaans en verrijkt met allemaal ingrediĆ«nten van over de hele wereld. Er is geen kaart want de chef maakt elke keer gerechten waar hij zin in heeft, zo leuk!
Vrijdag gaf mijn nichtje Julia haar afscheidsdiner in HappyHappyJoyJoy in Amsterdam. Ze gaat een half jaar in Shanghai studeren dus wat beter dan lekker Chinees te gaan eten. HappyHappyJoyJoy is echt een hippe tent met een gezellige sfeer. Het eten was ook erg lekker en het was leuk om aan een ronde tafel te zitten met in het midden een draaischijf zodat we steeds de gerechtjes konden delen. 
Zaterdag ging ik weer uit eten haha! En dit keer in Haarlem bij sumo met de meiden. Het is elke keer weer gezellig als we elkaar zien en ik heb het idee dat we nu steeds weer meer naar elkaar toetrekken omdat we allemaal weer in Haarlem of in de buurt van Haarlem wonen. Na sumo zijn we nog naar bar N.5 geweest om cocktails te drinken, zo lekker!
En toen was het alweer zondag. Gisteren heb ik echt veel gedaan; opgeruimd, geblogd, getekend, vlogs van Anna Nooshin gekeken (nieuwe verslaving), boodschappen gedaan, kleding gewassen ect ect. Kortom, een productief dagje. 

Nu begint er weer een nieuwe week met veel zomerse temperaturen. Met dit weer kan ik echt niet wachten tot ik over een maand lekker naar Zeeland op vakantie ga! Hopelijk is het weer dan ook nog zo goed. Wat zijn jullie plannen voor deze week??

Geen opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!