Weekoverzicht #4 - Zomerse dagen, Flowerbomb en de 1e BBQ van 2017

1. De week begon al direct met zonnig weer, dinsdagmiddag hebben mijn collega en ik dan ook in het zonnetje pauze gehouden. 
2. De glas-in-lood ramen van het gebouw waar ik werk zijn zo mooi als de zon erop schijnt!
3. Helaas was het nog niet direct warm genoeg om zonder winterjas naar buiten te kunnen. 
1. Woensdag had ik enorme trek in ijs, dus kocht ik één van de nieuwe smaken van Ben&Jerries. Een aanrader als je van brownies en zoute karamel houdt. 
2. Donderdag na werk ben ik met papa en Joost bij De Linde wat gaan eten. De haassaté daar is ZO lekker! 
3. Vrijdag begin ik standaard met een Latte Macchiato en een chocolade croissant <3  
Toen ik thuis kwam lag er een speciaal pakketje op mij te wachten! Namelijk de nieuwe Glamour verpakt in een Victor&Rolf doos met daarin ook een miniatuur versie van de Flowerbomb geur. Zo schattig dat kleine parfum flesje en de geur is heerlijk!
1. Om het weekend te vieren maakte ik sushi met zalmsalade en tonijnsalade. 
2 + 3. Daarna ging ik aan de slag met de illustratie voor mijn oom en tante die zaterdag hun 25-jarig huwelijk vierde. Het is wel duidelijk waardoor ik geïnspireerd ben, of niet ;) 
Dit was de eerste keer dat ik een parfum fles tekende dus ik had geen idee of het wat zou worden. Maar toen ik eenmaal bezig was ging het erg goed en ik moet eerlijk bekennen dat ik het tekenen van de bloemen zelfs wat lastiger vond dat de parfumfles zelf hahaha!
Het resultaat! :) 
Zaterdag was dus het huwelijksfeest en het was heerlijk weer! Iedereen had wat te eten meegenomen waardoor er een groot buffet was. Ook kregen we een jambe workshop, dat was echt zo leuk om te doen. Iedereen deed enthousiast mee en ik was verbaasd dat er al na een paar keer oefenen echt een goed ritme ontstond. 
1. Zondag was de warmste dag, maar liefst 20 graden! Van die gelegenheid maakte ik mooi gebruik om mijn nieuwe Allstars te dragen. 
2. Zomerse selfie.
3. Mijn nieuwe felroze nagellak van Chanel is perfect voor de lente/zomer. Zo'n vrolijk kleurtje <3
We sloten het weekend af met de eerste BBQ van 2017. Zo in de zon voelde het echt als een zomerse avond, en ja, die garnalen spiesjes waren heerlijk ;) Dat er nog veel van dit soort avonden mogen volgen. 

Heb jij ook zo genoten van het zomerse weer afgelopen week? 

2 opmerkingen

  1. Wow, wat kan je goed tekenen! Echt heel leuk gedaan :) Tof overzicht, mijn vriend kocht die Ben en Jerry's ook, maar ik hou het liever bij Magnum, hihi. Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!