New Fashion Illustrations

NL: Het is alweer meer dan een maand geleden sinds ik een overzicht van mijn mode illustraties op de blog deelde. Natuurlijk zijn al mijn illustraties ook te zien op mijn Instagram account, maar omdat niet iedereen (vooral van mijn familie) Instagram gebruikt, wil ik hier ook om de zoveel tijd een overzicht plaatsen 😊

Ik heb de afgelopen tijd wat nieuwe stijlen uitgeprobeerd. Zo tekende ik voor het eerst een champagne fles om 1000 volgers op Instagram te vieren, maar ook tekende ik twee parfumflessen en twee complete outfits. Kijken jullie mee?

ENG: It's been a month already since I shared my fashion illustrations on the blog. Of course you can also find all the illustrations on my Instagram, but because not everybody (especially my parents and other family members) use Instagram, I like to share my illustrations here as well from time to time😊

Lately I've tried out some new styles. I drew a champagne bottle for the first time to celebrate 1K followers on Instagram, but I also drew two parfum bottles and two complete outfits. Let's have a look shall we?
 De Victor&Rolf Flowerbomb parfum fles vond ik geweldig om te tekenen. Dit was overigens ook de eerste keer dat ik op A4 formaat tekende en dat ging zoveel beter dan ik had verwacht. 

The Victor&Rolf Flowerbomb parfum bottle was so much fun to draw! This was also the first time that I drew on a A4 format paper, and it went much better than I thought. 
1000 volgers op Instagram was echt een mijlpaal en daarvoor wilde ik een feestelijk tekening maken. Nou is zwart-wit misschien niet super feestelijk, haha! Maar de champagne fles zelf wel vinden jullie ook niet?

1K followers on Instagram ment so much to me, so I wanted to draw something festive. Okay, maybe the black and white isn't that festive, haha! But the champgne bottle itself ure is, right?

In samenwerking met BFAY maakte ik bovenstaande outfit collage. Willeke, de oprichter van BFAY, had mij een canvas tas en een super schattig kettinkje opgestuurd ter promotie van haar website. Ik vind het tof dat ze zoveel doet om haar website van de grond te krijgen en daarnaast vind ik dat jonge ondernemers elkaar een beetje moeten steunen ;) Dus maakte ik deze collage voor haar. 

This drawing was made for a collaboration with BFAY. Willeke, the owner of BFAY, had sent me a cute canvas bag and a necklace to promote her website. I admire how much she does for the start of her website and I also think that young entrepreneurs should support each other, so I made this illustration for her.  
 Nog een parfum fles! Dit van Marc Jacobs omdat het ontwerp mij echt deed denken aan Pasen. Ik was behoorlijk moe de avond dat ik dit tekende dus het is niet mijn beste werk, maar ach, dat hoort er ook bij. 

Another perfum bottle! This time is a design of Marc Jacobs which made me think of Easter. I was really tired the night that I drew this bottle so it's definitely not my best work. But I think that's part of it as well. 
 Terwijl het buiten regende zat ik met mijn gedachten bij de zon. Outfit collages zoals deze en die ik voor BFAY maakte bevallen goed, dus dat ga ik zeker vaker doen :)

While it was raining outside, I was with my mind on a tropical island while I drew this outfit. I really like collages like this so I'll illustrate more this summer for sure :)
 Geen speciale beschrijving bij dit illustratie. De ananasschoen van Dolce&Gabbana moest ik gewoon tekenen haha!

No special comment for this illustrations. The pineapple heel just had to be drawn
 En dan de meest recente illustratie: de Prada Cahier Astrology bag. Ik weet nog niet of ik deze echt leuk vind... misschien als ik hem later met waterverf inschilder. 

And the most recent illustration: the Prada Cahier Astrology bag. I don't know if I like this illustrations... maybe if I overdraw it with watercolors.


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Op dit moment zit ik weer een beetje in een illustratie dipje. Ik merk dat ik dat om de zoveel tijd heb, dan ben ik eerst mega enthousiast en lukt het tekenen heel goed, dan raakt de inspiratie zoek, en daarna vind ik het heel lastig om weer te beginnen... Totdat ik de knoop weer doorhak en het verhaal opnieuw begint. Op dit moment zit ik bij het punt dat ik het lastig vind om weer te beginnen en de knoop met worden doorgehakt. Dat klinkt makkelijk maar het is een behoorlijk blokkade om doorheen te komen. Soms heb ik ook het idee dat de prestatie die ik wil leveren op Instagram de overhand heeft en ik daardoor een beetje het plezier van het rommelig illustreren verlies. Steeds als ik namelijk aan een nieuwe illustratie begin dan moet het mooi worden zodat ik het op Instagram kan plaatsen. Er is letterlijk geen tijd voor slechte illustraties omdat ik het vreselijk vind als er meer dan 5 dagen niks op Instagram komt....Ik denk dat dat ook de reden is dat ik niet lekker kan doodlen of vrij schetsen. Dat is zonde, want zo zal ooit het plezier van het tekenen verloren gaan. Zo ver wil ik het niet laten komen, dus de knop moet om en straks ga ik in de stad een apart schetsboek kopen voor doodles en schetsen (want een nieuw schetsboek geeft sowieso al motivatie) en wie weet deel ik binnenkort mijn schetsen ook wel met jullie en op Instagram. Hebben jullie ook soms het idee dat het presteren op social media of bij andere hobbies jullie teveel kost?

6 opmerkingen

 1. Ik blijf erbij: je bent echt super getalenteerd. Heel leuk om je illustraties te zien! En, ik snap je wel ergens hoor van die sociale media, maar zo'n radiostilte vind ik soms wel eens handig om er weer eventjes van weg te stappen. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje Silke voor je lieve reactie <3 Ik denk ook dat een kleine radiostilte nu even het beste is voor mij op Instagram. Of in ieder geval eventjes niet meer zoveel druk erop zetten om goed te presteren xx

   Verwijderen
 2. Wat veel leuke tekeningen weer! En ik herken het tasje van BFAY, haha. Ik heb er zelf geen gevraagd omdat ik al een canvas tasje heb.

  Misschien vind je het trouwens leuk om eens een trend artikel (ik ga binnenkort weer een gaaf trend artikel maken namelijk!) aan te vullen met jouw tekeningen? Dat lijkt me superleuk! Helaas kan ik je niks teruggeven, maar natuurlijk link ik dan wel naar je pagina met al je illustraties. Wellicht levert het wat op voor je :) Je kunt me altijd een mailtje sturen in ieder geval!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En trouwens: het 'moeten' presteren is inderdaad zo vermoeiend. Maar iedereen wil het natuurlijk goed doen. Best logisch ook. Maar je doet het heel goed, echt waar! En als er ooit nog eens een slechte illustratie bij zit, onthoud dan maar dat er personen zijn zoals ik die helemáál niet kunnen tekenen, haha! :)

   Verwijderen
  2. Aww dankje Eva voor je lieve reactie <3 Het lijkt me super leuk om een keer voor een trend artikel te tekenen. Ik ga je een mailtje sturen :)

   Verwijderen
 3. Wat een prachtige illustraties maak je! Ga zo door, je hebt echt talent!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!