Guess who's back!

Ik ben weer terug in Nederland! Gisterenavond om 23:00 kwamen we na een +/- 20 uur durende reis aan op Schiphol. De twee weken in Japan zijn voorbij gevlogen.We hebben prachtige dingen gezien, heerlijk gegeten en goed geshopt. Het voelde een beetje als thuiskomen :) Ondanks dat het alweer twee jaar geleden is dat mijn studiestage in Japan plaatsvond, voelde het op sommige momenten alsof we er nooit zijn weg gegaan.

Toch voelt het ook wel weer goed om thuis te zijn. Het was in Japan zo ontzettend warm en in de winkels stond de airco zo hard dat ik natuurlijk verkouden werd, dat was wat minder. Wat dat te gaat was deze reis ook wel echt de perfecte afsluiting van de zomer, ik ben nu wel klaar met felle zon en hitte haha!

Ik heb behoorlijk wat foto's gemaakt en ook gefilmd, dus de komende dagen kunnen jullie veel artikelen verwachten van de reis :) Fijne avond allemaal~

Geen opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!