Gekocht In Japan Deel 2: Fooddd

 Tijd voor het tweede deel van mijn aankopen uit Japan :) vandaag wil ik jullie graag al het eten dat ik meebracht laten zien. Toen ik twee jaar geleden terug kwam van studiestage had ik vrijwel geen etenswaren meegenomen omdat dat echt niet meer in mijn koffer paste. Nu had ik daar beter rekening mee gehouden en kon ik mijn favoriete KitKats, Pocky's en thee meebrengen naar Nederland.
 Pocky's in de smaken zoute chocolade, klassiek puur & Almond Crush. 
Pocky's zijn ongetwijfeld de meest bekende Japanse snacks hier in Nederland. Je kunt ze vaak in toko's kopen, maar de smaken almond en zout was ik nog niet eerder tegen gekomen ;)
 KitKats! Jawel die verkopen ze ook in Japan, maar het zou Japan niet zijn als ze geen speciale smaken hadden zoals sake, wasabi, pruim en nog veel meer. Ik koos voor de groene thee en pompoen smaken en ik kan je vertellen; ze zijn verrassend lekker!
 We gaan nog even door met de groene thee. Ik vond namelijk ook Oreo's in met deze smaak! 
En laten we dan natuurlijk ook niet de originele groene thee vergeten en matcha latte sticks. 
In Universal Studios kon ik het niet laten om de Chocolate Frog van Harry Potter te kopen. Net zoals in de films zat er een bewegende tovenaarskaart bij van Perkamentus ;) Tof!
Daarnaast kocht ik weer wat van Gudetama. Het zijn eigenlijk gewoon zuurtjes, maar de verpakking (en het feit dat het 80 cent koste) haalde me over om dit luie ei toch weer in mijn mandje te stoppen :') 

Tot zover het eten dat ik meenam uit Japan. 
Welke van bovenstaande snacks zouden jullie wel eens willen proeven?  

Volgende week komt het laatste deel van mijn aankopen online, namelijk de kledinggg!
Altijd leuk haha! 
Fijne avond allemaal xx

2 opmerkingen

  1. Oh wat gaaf!! Ik zou die Kitkats wel eens willen proeven haha

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nomnom! Ik vind alleen die pompoen KitKat helemaal niet zo lekker :o
    Zou wel die zoute chocolade Pocky wel willen proberen ^^

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!