Time For A Shoplog!

 NL: De afgelopen weken heb ik wat nieuwe kleding en accessoires aangeschaft en dus werd het weer eens tijd voor een shoplog. Ik hou me nog steeds aan de regels van het French Wardrobe Systeem en ben bijna klaar met het eerste seizoen, de herfst. Ik moet zeggen dat ik de laatste tijd wel wat meer moeite heb om me aan de regels te houden. Ik heb namelijk wat geld over van de vorige maand en de verleiding om lekker uitgebreid te gaan shoppen is daarom best groot. Maar ik houd me elke keer weer in en daar ben ik best trots op.

ENG: The last few weeks I bought some new clothes and accessories and so it was about time for a new shoplog. I'm still following the rules of the French Wardrobe System and the first season (Fall) is almost completed. I have to admit that lately it has been hard to not shop everything that I like, but I keep my cool because I just don't want to fail this wardrobe challenge. 
Oversized sweater from Only (35 euro) and scarf from de Bijenkorf (25euro)
 De sjaal is cashmink maar voelt aan als cashmere <3 ik had nog een cadeaukaart van de Bijenkorf dus de keuze was snel gemaakt haha!

This scarf is cashmink but it feels just like cashmere <3 I still had a giftcard from the Bijenkorf so the choice was easily made haha!
NL: Aankopen van de Primark. Ik wilde al een tijdje een mooie babydoll om in te slapen omdat ik het oude shirt wat ik nu steeds gebruik een beetje zat ben. Deze babydoll (9 euro) is super lekker zacht en het design vind ik ook leuk dus die ging mee naar huis samen met wat nieuw ondergoed (4 euro) en een paar handschoenen (4 euro). Het voelde eigenlijk een beetje onnodig om handschoenen te kopen omdat het nog steeds zo warm is buiten, maar ik neem aan dat ik ze binnenkort wel nodig ga hebben ;) Daarnaast kon ik het ook niet laten om de Harper's Bazaar (10 euro) te kopen, Sarah Jessica Parker ziet er zo goed uit op de cover ~

ENG: Buys from the Primark. I've been wanting to buy a babydoll to sleep in for some time now because the old shirt that I used is not fitting very well anymore. When I saw this one (9 euros) I had to buy it because it's so cute and the fabric is really soft. I also bought new underwear (4 euros) and gloves (4 euros). It actualy felt weird to buy the gloves because it is still so warm outside, but I'm guessing that I'll be needing them sometime soon anyway ;) I also bought the Harper's Bazaar (10 euros) of October, Sarah Jessica Parker looks so good on the cover~

Wat zijn jou meest recente aankopen? 
What are your most recent buys? 

Follow

P.s. Thank you all for the sweet comments on the last post <3 I'm really glad that I made the decision to share my feelings here, your comments made me excited to post more personal articles and soon do a Q&A session as well (even though I still find that scary haha) ~ 

8 opmerkingen

 1. Die handschoenen lijken me echt heerlijk voor op de fiets :D
  Je bent goed geslaagd ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jazeker haha! En de handschoenen zitten ook echt heerlijk zacht en warm :)

   Verwijderen
 2. Leuke spulletjes heb je geshopt. De sjaal ziet er ook heerlijk zacht uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. die babydoll is echt mooi! lijkt me ook heerlijk zitten ^^ en die sjaal ziet er zo zacht uit *_*

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjeee <3 ik ben er ook super blij mee, elke avond doe ik hem aan als ik serie ga kijken ofzo haha~

   Verwijderen
 4. Die pinguin op dat broekje is te schattig, haha@

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die sweater lijkt me echt zo fijn zitten, hij ziet er zo lekker zacht uit (:

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!