London Calling: The Bucketlist

NL: Vandaag vertrek ik naar Londen en daar hoort natuurlijk een bucketlist bij ;) Ik ga mijn vriendin Isabelle opzoeken die daar woont, dus de super toeristische activiteiten zullen worden vermeden om het voor ons beide leuk te houden. Gelukkig heeft Londen nog veel meer te bieden en daar gaan we volop van genieten. Isabelle heeft al wat dingetjes bedacht maar daar wilde ik nog niks van weten zodat het spannend blijft. De bucketlist die ik zelf heb opgesteld is dus redelijk kort en bevat niet alles maar dan is het extra leuk voor jullie ook om straks mijn posts over Londen te lezen ;)

ENG: Today I'm leaving for London and of course I cannot do that without a bucketlist :) I'm going to visit a friend who's living there so I don't want to just visit the highlists. That would be a bit boring for her I think. Luckily London has much more great things to offer! Isabelle has made some reservations for breakfast and restaurants and she also came up with some other ideas. So when I start writing about London it will be fun for you because there are some unknown things to read about ;) 

The London Bucketlist
Hyde Park Winter Wonderland bezoeken
De dag dat ik aankom in Londen zal voor het eerste dit jaar de kerstverlichting weer aangaan. Ook zijn vanaf die dag de kerstmarkten geopend en om alvast wat van de kerstsfeer te proeven wil ik graag naar Winter Wonderland in Hyde Park. 

Visiting Winter Wonderland
The day that I'm arriving in London the Christmas lights will be put on and the Christmas markets will open as well. I love this time of the year so I definitely want to get a taste of the London Christmas atmosphere <3

Ontbijten bij Berners Tavern
Isabelle heeft bij dit restaurant ontbeten op haar verjaardag en zegt dat ze daar het beste ontbijt ever hebben haha! Dat wil ik wel eens meemaken en dus hebben we voor zaterdag ochtend een tafeltje gereserveerd, ik ben heel benieuwd.

Having breakfast at Berners Tavern
Isabelle celebrated her birthday in this little lunchroom and she says they serve the best breakfast ever haha! I want to experience that as well and so we reserved a table there on Saturday morning, I can't wait!

source
Shoppen bij Victoria's Secret op Bond Street
Dit was het allereerste idee dat ik op mijn bucketlist schreef haha. De VS winkel op Bond Street schijnt super groot en mooi te zijn dus ik wil er zeker even een kijkje nemen en natuurlijk ook wat dingetjes inslaan ;)

Shopping at Victoria's Secret on Bond Street  
This was the very first thing that I put on my bucketlist haha. The VS store on Bond Street is supposed to be really big and beautiful so I definitely want to take a look and do some shopping there. 

source
Genieten van het nachtleven van Londen
Isabelle en ik zijn allebei fan van lekkere cocktails en zij kent wat mooie luxe bars in Londen. Één daarvan is de Aqua Shard bar met een prachtig uitzicht over de stad. Het is vechten voor een tafeltje maar dat wil ik best proberen ;) Ook zijn we van plan om uit te gaan maar waar precies dat weten we nog niet.

Enjoying the London nightlife
Isabelle and I both love good cocktails and she knows some luxe bars in London. One of those is the Aqua Shard bar with a beautiful view over the city. It's a struggle to get a table though, but we might try ;)


Nu moet ik snel gaan douchen en mijn koffer verder inpakken :) 
Als jullie nog tips hebben om leuke dingetjes te doen in Londen dan hoor het die graag!
Fijn weekend allemaal en ik zie jullie maandag weer <3

Now I have to hurry and finish packing :)
If you have any tips for me to do in London than let me know! 
Have a nice weekend everyone and I see you on Monday <3 


Follow

10 opmerkingen

 1. Veel plezier in Londen! Ik heb vanmorgen geboekt, dus mijn reisje staat ook vast. De Winter Wonderland in Hyde Park staat ook op mijn lijstje en ik kwam nog ergens een high tea tegen, maar dan met cocktails. Lijkt me geweldig! Haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! Het was echt super leuk en ik zal er snel over bloggen :D Wat leuk dat je ook naar Londen gaat! Het is nu echt heel sfeervol met de kerstverlichting en mooie etalages <3 En een High Tea met Cocktails klinkt ook niet verkeerd ;)

   Verwijderen
 2. Wauw wat een heerlijk lijstje met toffe dingen! Heel veel plezier in Londen, ik wil er ook zo graag weer eens heen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjee! Tijdens de kerstperiode kan ik het echt aanraden om te gaan :D Het is er nu zo sfeervol ~

   Verwijderen
 3. Wat een leuke ideeen om te gaan doen! Veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geniet van je tijd in Londen! Ik kan je niet adviseren, ik ben er nog maar een keer geweest, en dat was toen ik nog op de middelbare school zat. Dus dat is al een hele tijd geleden! Weet je wel, zo'n 1-dag-heen-en-weer-tour Ik zou graag nog eens terug gaan om het eens goed te gaan bekijken!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ohja zo'n tour heb ik ook een keer gedaan met school :P maar dankje ! Ik ga vandaag een blogpost schrijven over wat ik allemaal gedaan heb :)

   Verwijderen
 5. Handig lijstje, veel plezier in Londen :D Ik ben er zelf nog nooit geweest maar het lijkt me super leuk om er een keer heen te gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! :D Ik ka het echt aanraden, het is een super mooie en leuke stad~

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!