The TV Series Tag

Vanwege de aanslagen op Paris heb ik ervoor gekozen om de afgelopen drie dagen geen artikelen online te zetten. Op deze manier wil ik mijn respect uiten en stilstaan bij de slachtoffers van de aanslagen. Ik heb geen woorden voor deze verschrikkelijke gebeurtenis...

# Prayforparis


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
NL: Wauw, ik geloof niet dat ik ooit zo snel nadat ik getagt ben de tag ook echt heb ingevuld haha! Twee van de drie keer vergeet ik dat ik ben getagt en kijk ik er niet meer naar om, maar dat zal me deze keer niet gebeuren. De tag gaat namelijk over tv-series en daar kan ik me wel in vinden :) Ik ben getagt door mijn lieve huisgenootje Celine en zelf tag ik: Dinja,  Sanne,  Jinn,  Laura,  Dalinka & Robin. Ik ben benieuwd naar jullie antwoorden :) Hier volgen die van mij~

ENG: Wow, I don't think I've ever filled out a tag so fast after I was tagged haha! Most of the time I forget that I was tagged and don't fill out anything at all. But this time I won't let that happen. The tag is about tv-series and I was tagged by my roommate Celine. It was fun to fill out the tag and these are my answers~


The answers

Wat was de eerste serie die je volgde?
De eerste serie die ik volgde was Gooische Vrouwen haha! Elke maandag avond zaten we met het gezin voor de tv om weer een nieuwe aflevering te kijken. Dat was altijd zo gezellig en de serie vind ik ook oprecht goed. 2 jaar geleden heb ik hem nog eens helemaal opnieuw gekeken. 

What was the first serie that you followed?
The first series that I ever followed was a Dutch serie named Gooische Vrouwen. Every Monday I would watch this with my mom, dad and little brother. It was always so nice to be together and I really liked the serie as well. 2 years ago I watched it all over again. 


Wat is je favoriete serie?
Gossip Girl! Ik hou zo erg van die serie <3 Het romantische New York, de leuke personages en geweldige outfits hadden mij 6 seizoenen lang in zijn greep. Ik heb de serie nu twee keer helemaal gezien en af en toe kijk ik nog losse afleveringen gewoon om weer even weg te kunnen dromen bij de geweldige levensstijl van de Uper East Side ;)

What is your favourite serie?
Gossip Girl! Oh how much I love that serie <3 The romantic views of NY, the interesting characters and the perfect outfits kept me occupied for 6 seasons. I have watched the whole series twice now and sometimes I watch a random episode just to dream about the perfect lifestyle on the Upper East Side ;) 


Wat is je favoriete koppel uit een serie?
source
Ik vind Chuck Bass en Blair Waldorf uit Gossip Girl echt geweldig samen. 

Who is your favourite couple from a series?
I love Chuck Bass and Blair Waldorf as a couple. 


Met welk personage zou je wel eens op date willen?
Pfew, dat is een lastige vraag haha! Ik zou wel eens met Jake Rosati van Awkward op date willen. Ik vond hem in seizoen 1 heel leuk en hij is ook het type jongen waar ik op zou vallen ;)

With which character would you like to go on a date?
Pfew, that's a difficult one haha! I think that I would like to go on a date with Jake Rosati from Awkward. I liked him a lot in the first season and he is the type of guy that I would fall for ;)


Welke series volg je op dit moment?
Op dit moment volg ik voornamelijk Awkward en Wicked City. Ik heb niet super veel tijd om een serie te kijken dus elke week één aflevering komt mij prima uit.

Which series do you follow at the moment?
At the moment I follow Awkward and Wicked City. I don't have a lot of time to watch series so one episode a week is perfect for me. 


Van welke afgelopen serie mogen ze nog een vervolg maken?
Ik hoop op een vervolg van 'Meiden van de Herengracht', die serie vond ik erg vermakelijk en ik ben benieuwd hoe het verder gaat met Hugo en Nico.

Which series that already ended would you like to be continued?
I hope that there will come another season of 'Meiden van de Herengracht' (a Dutch series), I found this series very amusing and I'm eager to see how it continues with Hugo and Nico. 


Welke serie wil je nog graag zien?
source
Ik ben ooit begonnen aan Pretty Little Liars maar werd er toen een beetje depressief van haha! Toch vond ik het ook wel weer een spannende serie en wilde ik wel steeds weten hoe het verder ging. Ooit wil ik de serie nog eens van begin tot eind kijken :)

Which serie would you still like to watch?
Some time ago I started with PLL but stopped after 6 episodes because I got a little depressed from it. Still I think that it is an interesting story and I want to watch the whole serie once in the future. 


Heb je wel eens een serie opnieuw gekeken?
Jaa haha! Ik heb het eerste en tweede seizoen van Awkward twee keer bekeken, ook Gooische Vrouwen heb ik twee keer gezien en Gossip Girl ook. 

Have you ever watched a series more than once? 
yes I watched Awkward season 1 & 2 twice, but also the Dutch series Gooische Vrouwen and Gossip Girl I've seen twice now. 


Welke serie heb je een tijdje gevolgd en daarna weer opgegeven?
Naast Pretty Little Lairs heb ik ook Orange Is The New Black nooit afgezien omdat ik hem samen met mijn vriend begon te kijken vlak voordat ik naar Japan vertrok. Daarna hebben we geen tijd meer gehad om hem af te kijken. Ook Orphan Black moet ik nog steeds afzien, daarvan kijken we af en toe een aflevering maar niet meer zo vaak als eerst.

Which series did you start watching but never finished?
Next to PLL I also never completed Orange Is The New Black because my boyfriend and I started watching it just before I left for Japan and after that we didn't have any time to watch it. I also still need to finish Orphan Black, sometimes we watch one episode but not very often. 


Met welk personage zou je wel van plaats willen ruilen?
Dat is zonder twijfel Blair Waldorf! Ik vind haar kleding stijl geweldig en ik zou wel eens willen meemaken hoe het is om te leven in de Upper East Side met Serene, Nate, Dan en Chuck als vrienden.

Which character would you want to switch lives with?
That is without questioning Blair Waldorf! I love her style and I think it would be so cool to live the life on the Upper East Side with friends like Serena, Nate, Dan and Chuck. 
Zo dat waren alle vragen ~
En nu ben ik benieuwd: Wat is jullie favoriete serie? 

That were all the questions~
Now I'm wondering: What is your favourite series?


Follow

11 opmerkingen

 1. Suuuper leuke tag :D Ik ben meteen aan het nadenken wat ik ga antwoorden haha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke tag! Ik ben dol op series, dus ik ga hem zeker overnemen. Wicked City wil ik ook gaan volgen. De trailer die ik heb gezien, zag er veelbelovend uit. Wat vind je er tot nu toe van?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wicked City vind ik echt een spannende serie. In het bgein moet het een klein beetje opgang komen (vooral bij het stukje van de detectives) en er gebeuren wel redelijk creepy dingen. Maar nu ben ik bij aflevering 3 en die vond ik echt goed :) Ben benieuwd wat je er zelf van vind en ook naar je antwoorden op de tag ~

   Verwijderen
 3. Leuke tag ! Ik wil hem ook wel een keer invullen , ik ben tijdje terug begonnen met de serie Once upon a time, ook wel verrassend :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh jaa daar heb ik ook veel over gehoord :) Schijnt wel een goede serie te zijn inderdaad~

   Verwijderen
 4. Leuk ingevuld! Gooische Vrouwen is zoo leuk. Vond zelf de films ook erg leuk! Ik word echt steeds benieuwder naar Gossip Girl. Snel OITNB doorkijken en dan daar maar eens aan beginnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Toen ik ziek terugkwam van vakantie ben ik lid geworden van Netflix en heb ik 6 seizoenen Gossip girl gekeken in twee weken tijd. Ik vond het een geweldige serie en ook Chuck en Blair maar ook Dan en Serena.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Woww in 2 weken haha! Dat is echt snel! Het is ook wel echt een verslavende serie vond ik ook~

   Verwijderen
 6. Leuke tag, ik volg bijna dezelfde series :p Wicked city kende ik nog niet maar zie er ook leuk uit :D Gossip girl, awkward en pretty little liars vond ik geweldig. Favoriete serie is een lastige vraag.. ik volg echt te veel. Maar naast die jij noemde vind ik Faking & Scream Queens geweldig.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!