First Fall Outfit + Recent Purchases Part 2

Cardigan: Ingni
Skirt: H&M
Stockings: H&M
Shoes: Mysty Woman

Maandag was de temperatuur eindelijk goed genoeg om mijn nieuwe laarsjes en vest aan te doen. De outfit is best wel basic maar op deze manier kan ik makkelijk mijn nieuwe aankopen laten zien :) Ik ben zo blij met mijn nieuwe laarsjes! Ik kon de hele tijd maar niet de juiste vinden en eigenlijk had ik de hoop al opgegeven, maar Sophie had deze gezien en ik was meteen verkocht. 
Het vest heb ik bij de Ingni gekocht. Ik vind dat echt een heel leuk merk, ik weet zeker dat ik er nog vaak ga shoppen de komende maanden :) 

English: Monday it was finally the right temperature to wear my new boots and cardigan. The outfit is basic but this way I could easily show you my new buys :) I'm so happy with my new boots! I just couldn't find the right ones for so long, and actualy I had given up. But then Sophie showed me these and it was love at first sight. 
The cardigan is from Ingi. I really like that brand, I think I will shop there a lot these months ;) 

Helaas heb ik naast nieuwe aankopen en outfits de komende dagen niet veel te bloggen... een beetje saai dus, maar Zaterdag ga ik weer naar een festival en daar ga ik natuurlijk ook weer een post over maken :D Verder gaan we de 18e naar Kamikochi en is Rachelle jarig (Partyyy!), 14 November naar Kyoto en 21 November naar Nagoya. Veel leuke dingen op de planning dus~ 

Unfortunately I don't really have much to blog about these days... Only outfits and buys. So it's a bit boring, but this Saturday I'm going to a festival again and of course I'll blog about that. I'll also go to Kamikochi on the 18th, and in November I'm going to visit Kyoto and Nagoya. A lot of fun things to look forward to~

Geen opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!