Recent Purchases Part 1

Ik heb de afgelopen paar weken gezellig gewinkeld met vriendinnen en nu wil ik graag mijn aankopen met jullie delen :) Ik vind nog steeds dat je het leukste kunt winkelen in Tokio, maar in de Parco van Matsumoto heb ik onderhand ook een aantal leuke winkels ontdekt (gelukkig haha). Ik heb mijn aankopen verdeelt over 2 posts omdat het een beetje veel was om in één keer over te schrijven. Laten we beginnen :D

English: The last few weeks I did some shopping and today I wanted to show you what I have bought. I still think that Tokyo is the best place for shopping but luckily I also found some cute shops in Matsumoto.
I will make 2 posts about my purchases because it's a bit to much for one. Let's start :D 
Een sjaal zoals deze stond letterlijk boven aan mijn wishlist. Ik ben elke winkel in de Parco afgegaan om de perfecte versie te vinden. Er waren zoveel mooie varianten en kleuren, maar uiteindelijk koos ik voor deze sjaal van Ingni. Ik vind de kleuren combinatie zo mooi! Het is echt een perfecte sjaal voor de winter; warm, groot en zacht. Ik kan niet wachten om hem te dragen :D

A scarf like this was the first thing on my wishlist for this Autumn/Winter. I literally went to every shop in the Parco (a department store in Matsumoto) to search for the perfect scarf. There were so many colors and combinations. In the end I chose this scarf from Ingni. I loveee the color combination, so pretty! It's really the perfect scarf for this Autumn/Winter; soft, warm and big. I can't wait to wear it! 

Eigenlijk was ik op zoek naar een klein zwart tasje voor het uitgaan, maar toen ik deze bruine zag kon ik hem echt niet laten liggen. Hij was in de aanbieding en ik ben zo blij dat ik hem heb gekocht. Mijn portemonnee past er precies in en dat is vaak een probleem met kleine tasjes. Ik was sowieso verbaast over hoeveel er in dit tasje past. Echt heel handig! 

Actually I was looking for a little black bag for going out, but when I saw this one I just had to buy it. It's so cute! Also, my wallet fits right in which is a big plus because my wallet is mostly to big for little bags. I was also really surprised by how many things actualy fit into this bag. It's really awesome! 
Ik heb er nu zelfs nog een 2e mobiel inzitten haha! 
Now I even have a second phone in this bag as well haha! 


Ik ben erg blij met al mijn aankopen. Ik vind dat ik me netjes aan mijn wishlist houdt tot nu toe, haha. Wel heb ik met mezelf afgesproken dat ik tot minstens 24 Oktober niet meer mag shoppen. Waarom? Dan gaan we een weekendje naar Kyoto en daar wil ik wat geld voor bewaren. Ik kijk er echt naar uit! Maar daarover later meer. Nu ga ik mijn huiswerk afmaken en dan naar bed, want morgen wordt een lange dag. Weltrusten!~

I'm really happy with my purchases. I'm holding on perfectly to my wishlist until now :) But I made a promise with myself that I won't purchase anything until the 24th of October. You know why? Because that weekend I'll go to Kyoto!! I can't wait! But more about that later. Now I'm going to finish my homework and go to bed early because tomorrow is a lonnggg day. Goodnight!~

2 opmerkingen

  1. je sjaal en tas is echt liefde omg! Serieus je sjaal ziet er zo leuk warm fluffy uit <3

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!