Summer on digicam so far

Tussen de gekte van het EK (we zijn door naar de halve finale whoehoeee!!), drukte op werk en veel regenachtige dagen door heb ik met mijn oude digitale cameraatje een aantal foto's gemaakt die ik leuk vind om te delen. 

Één van mijn goals voor deze zomer is zo min mogelijk mijn telefoon te gebruiken en dus meer foto's te maken met de digicam die ik afgelopen winter op Marktplaats kocht. De camera maakt foto's van 3.1 megapixels haha, dat kunnen we ons bijna niet meer voorstellen. Ik merk dat ik nog steeds een beetje moet wennen aan het gebruik (want ik ben nou eenmaal gewend aan een camera die onder elke omstandigheid mooie foto's maakt), maar toch zitten er wel wat leuke sfeerfoto's tussen :)
We hebben inmiddels één echte zomerse week gehad en toen zijn Maikel en ik meteen in de avond na werk naar het strand gegaan. Heerlijk om daar te zitten met een zelfgemaakte pastasalade en te genieten van alles wat er om ons heen gebeurd. Nori heeft voor het eerst een klein stukje gezwommen, zo schattig! Ze vindt het water nog wel spannend maar het strand zelf vindt ze geweldig. Ik hoop zo dat er snel meer zomerse dagen aankomen zodat we dit vaker kunnen gaan doen. 

Zomerse lunch: volkoren broodje met Hüttenkäse, tomaatjes en balsamico dressing <3
Hortensia's in de tuin in volle bloei
Op 30 juni in Rotterdam bij Daan en Rens gedineerd. We hebben nu een soort eet-clubje met pap, Nikkie, Daan, Rens, Joost en Maikel en ik. Eens in de twee/drie maanden komen we samen bij degene die het diner die avond verzorgd. Daan en Rens hebben we aftrap gedaan. Met deze geweldige borrelplank was dan ook meteen de toon gezet haha! Alle gangen waren overigens heerlijk en tussendoor hebben we nog wat voetbal gekeken en geknuffeld met Lennie Lou. Het was een leuke avond!
Fijne zondag allemaal xxx

Geen opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!