Busan Dag 4 - Relaxen bij SpaLand

Van elke dag minimaal 15.000 stappen zetten en alle nieuwe indrukken zijn we best moe geworden. Tijd dus voor een dagje relaxen, en laat Busan hier nu net de perfecte locatie voor hebben. Namelijk; SpaLand! 

Verstopt in een warenhuis zit dus SpaLand. Een prachtige Wellness met 18 hete baden, 13 verschillende sauna’s, massage stoelen, yoga kamers, relax ruimtes en een restaurant. Het gebouw is echt zo mooi! We waren erg onder de indruk van de lichte algemene ruimtes en hoe modern en schoon het is. 
Wat SpaLand populair maakt is dat alle ruimtes behalve de hete baden gedeeld worden door mannen en vrouwen. Dit houdt wel in dat je niet naakt rondloopt, maar in een korte broek en shirt die je bij binnenkomst ontvangt. Ook krijg je handdoekjes waarmee je de “Lamb Head” techniek kunt nadoen (zie foto 1). Wij deden dat natuurlijk weer verkeerd maar werden gelukkig geholpen door een stel lieve Koreaanse dames. 
We hebben bijna de hele dag doorgebracht in SpaLand. De sauna’s waren heerlijk en ook de massage stoelen deden het goed. De sfeer was heel relaxt en ondanks dat het best druk was voelde het niet zo. Echt een lekker ontspannen dagje zo :)

Geen opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!