Enkele fotootjes van januari

 
De eerste maand van 2024 zit er op. Ik vind januari en februari altijd de minst leuke maanden van het jaar (daar ben ik vast niet de enige in). Het leek nu wel alsof de regen maar niet wilde stoppen en elke dag keken we tegen een grijze lucht aan. Die enkele dag dat de zon wel schijnt voel ik direct zo'n groot verschil in mijn humeur en energie. De overige dagen besloot ik om na werk te doen waar ik behoefte aan had, in plaats van mezelf te dwingen om bijvoorbeeld te sporten of een taal te leren. Dus heb ik een paar avonden achter elkaar lekker getekend. Visjes. Ik weet niet waarom, haha. Indy vond het ook gezellig maar ging wel midden op mijn schetsboek zitten. 
De vader van Maikel en zijn vrouw vierden hun verjaardag en we zijn die dag met zijn allen naar de dierentuin gegaan en daarna uit eten. Ik vind deze foto met de Alpaca leuk geworden en de knoflook garnalen in het restaurant waren mega lekker. 
Ineke gaf een feest om te vieren dat ze met pensioen gaat, daar is deze foto van mij en Maikel gemaakt. 

Het heeft ook nog even gesneeuwd in januari. Voor een middagje. Nori vindt de sneeuw helemaal geweldig dus die was lekker in de tuin aan het rondrennen. 
Bij Charlotte deze heerlijke tomaten risotto met burrata gegeten <3 
En zelf heb ik ook weer wat vaker geprobeerd nieuwe recepten te koken. Bijvoorbeeld Koreaanse Gimbap (de Koreaanse variant op sushi). In plaats van vis zit er meestal alleen groente in Gimbap of een combinatie van groente en vlees. Ook zijn de rollen groter en wordt er sesamolie over gesmeerd met sesamzaadjes. Het was goed gelukt voor de eerste keer :) 
De eerste keer Ijhallen van 2024 is ook een feit. Samen met Sophie heb ik de kou getrotseerd en een paar leuke dingen gekocht. 

En nu is het alweer februari! Weer een stukje dichter bij de lente <3 zo'n zin in!

Geen opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!